AFISA APERGIA 4-2-16Εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδία, Α’ ΕΛΜΕ, Σύλλογοι Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ναυπακτίας και Δωρίδας, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων, Σύλλογος Μηχανικών και Δικηγορικός Σύλλογος συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης στην πόλη της Ναυπάκτου και καλούν τους πολίτες να δώσουν το παρών. Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην κεντρική Πλατεία Φαρμάκη.

Αναλυτικά το κάλεσμα έχει ως εξής:

Αγνοούν τις Αγωνίες και τη Δουλειά Χρόνων
και ρίχνουν την Χαριστική βολή στο Ασφαλιστικό
ολοι στην Απεργία της Πέμπτης 4 Φλεβάρη 2016

Η Κυβέρνηση με το υπό κατάθεση σχέδιο νόμου αντιμετωπίζει και μετατρέπει το κοινωνικό ζήτημα του ασφαλιστικού σε δημοσιονομικά θέμα, καταργώντας κάθε μέτρο και αίσθημα δικαίου παραβιάζοντας την αρχή της αναλογικότητας ενώ παράλληλα ενισχύει τον κοινωνικό αυτοματισμό, στρέφοντας τη μία κοινωνική ομάδα εργαζομένων απέναντι στην άλλη και τους συνταξιούχου τον έναν απέναντι στον άλλον.

Το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό καταστρέφει τους συνταξιούχους , τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους επιστημονικούς φορείς και κυρίως το μέλλον της νέας γενιάς.
Σε αυτήν τη λαίλαπα των νέων βάρβαρων μέτρων θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες ενάντια σε αυτές τις άδικες και αδιέξοδες πολιτικές και δίνουμε την πρώτη απάντηση με την καθολική συμμετοχή μας στην 24ωρη Απεργία στις 4 Φλεβάρη 2016 και στο Συλλαλητήριο στις 10:00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία.

ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ στη ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ & ΕΝΩΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΔΕΔΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ:
α) Α΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
β) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
γ) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

 

Ενώ, το κάλεσμα της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

Καλούμε τα σωματεία μας, με απόφαση των Δ.Σ να συμμετάσχουν στην απεργία και να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10 π.μ για να στείλουμε και από τη Ναύπακτο το μήνυμα: «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ».

Share on Facebook7Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.