Οι δράστες είχαν αφαιρέσει από 53χρονη δύο φορτηγά αξίας πάνω από 100.000 ευρώ!

Συνελήφθησαν στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών τρείς άνδρες ηλικίας 42,40 και 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν ένα φορτηγό ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπή και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρείς δράστες, λίγη ώρα αργότερα, σε παράδρομο της Νέα Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών, στο ύψος των Αραχωβίτικων. Στο ίδιο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν το φορτηγό της 53χρονης, καθώς και ακόμη δύο φορτηγά ιδιοκτησίας των δραστών, ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει στις ακόμη ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της ίδιας παθούσας. Ως προς τον τρόπο δράσης, οι συλληφθέντες είχαν προσέλθει στην Πατρα, από περιοχή της Αττικής, με τα δύο φορτηγά που κατασχέθηκαν, εντόπισαν και στις δύο περιπτώσεις τα φορτηγά που επιθυμούσαν να αφαιρέσουν και στη συνέχεια αφού διέπρατταν την κλοπή οδηγούσαν και απέκρυπταν  τα φορτηγά, σε μέρη που παρείχαν κάλυψη, κοντά στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών. Έπειτα, πρώτες πρωινές ώρες, ξεκινούσαν την κίνηση τους προς την Αττική, ενώ το ένα από τα δύο φορτηγά των δραστών χρησίμευε ως προπομπός και το άλλο ακολουθούσε το κλεμμένο όχημα ώστε να υπάρχει έγκαιρή ενημέρωση μεταξύ τους για την αστυνομική παρουσία.

Σημειώνεται ότι, η συνολική αξία των φορτηγών που αφαίρεσαν ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, ενώ το τελευταίο φορτηγό που είχαν αφαιρέσει κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 53χρονη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.