Το μήνυμα κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, Βουλευτή Ν. Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και Υπεύθυνου ΚΤΕ Παιδείας για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2016-2017:
 

«Εύχομαι από καρδιάς υγεία, δύναμη και καλή χρονιά σε όλους! Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός για κάθε οικογένεια, για κάθε μαθήτρια και μαθητή και βεβαίως για κάθε εκπαιδευτικό. Συμβολίζει την εκκίνηση μιας νέας προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης, για την απόκτηση περισσότερων εφοδίων, για το κυνήγι νέων στόχων και μια νέα εποχή δημιουργίας. 


Το σχολείο είναι φάρος ελπίδας παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε τα τελευταία χρόνια. Γιατί εκεί γαλουχούνται οι νέες γενιές της Ελλάδας. Γι’ αυτό οι δυσκολίες της εποχής μας δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο και να ανακόψουν τους στόχους, να ματαιώσουν τα όνειρα και να διαψεύσουν τις ελπίδες των παιδιών μας. Έχουμε όλοι ευθύνη να εγγυηθούμε το δικαίωμα των παιδιών μας στην Παιδεία. Έχει χρέος η Πολιτεία να διασφαλίζει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε όλους. 

Από τη μεριά μας, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με τους βουλευτές μας θα παλέψουμε μέσα στο Κοινοβούλιο να ασκήσουμε πίεση στην Κυβέρνηση για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων και την επίτευξη ενός καλύτερου και πιο γόνιμου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Θα είμαστε πλάι στο μαθητή, τον εκπαιδευτικό και τον γονιό, να ακούσουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή τους. Εύχομαι και πάλι Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους με υγεία και δύναμη!
«
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.