Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Μεσολογγίου, Ευαγγελία Τσέλιου-Παναγοδήμου, καλύφθηκαν οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όπως αναφέρει η εντεταλμένη σύμβουλος «σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, απευθύναμε τις ευχαριστίες μας σε όσους στήριξαν τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, αναφέροντας επιπρόσθετα τους: Γεώργιο Σαρτζή – επιχειρηματία, Γεωργία Μπανιώτη ΟΒΕΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς επίσης τον καπετάνιο και το πλήρωμα του αλιευτικού σκάφους «Καπετάν Νικήτας» για τις προσφορές τους.
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ η διανομή τους έγινε με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών συμπολιτών μας.
Ευχή μας, είναι το συντομότερο δυνατό να επανέλθει η καθημερινή ζωή σε ρυθμούς ηρεμίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους. Ωστόσο, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η σημασία της εθελοντικής προσφοράς αποτελεί ένα ακόμη τρόπο ενδυνάμωσης της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.