– Μέσα στη βροχή και το χαλάζι γίνονται οι έρευνες για τους δύο φίλους που αγνοούνται από την Πρωτοχρονιά
– Έκκληση από τις οικογένειες σε όποιον γνωρίζει, να βοηθήσει
– Υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία
– Μυστήριο παραμένει το τι συνέβη και “εξαφανίστηκαν» τόσο ξαφνικά οι δύο άνδρες

Κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχόπτωση αλλά και χαλάζι, συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες για τους δυο νεαρούς που έχουν χαθεί τα ίχνη τους από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για τους Βασίλη Γρατσάνη από τα Πηγάδια του Ξηρομέρου και ο δεύτερος ο Ιωάννης Κορδώσης από τον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι έρευνες ξεκίνησαν με την 6η ΕΜΑΚ να ψάχνει με πλωτό σκάφος τον ποταμό Αχελώο τους πυροσβέστες της υπηρεσίας Μεσολογγίου ,με άνδρες της αστυνομίας που έχουν ενισχυθεί και από γύρω περιοχές να ψάχνουν όλο το οδικό δίκτυο αλλά και σε χωράφια για κάποιο σημάδι από τα νεαρά παιδιά.

Στην προσπάθεια εντοπισμού των δυο νεαρών η Εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Μεσολογγίου με κατοίκους και συγγενείς ψάχνουν και στα πιο απίθανα σημεία σε όλη την περιοχή.

Οι οικογένειες των νεαρών ζητούν αν κάποιος έχει δει κάτι ή έχει ακούσει να ενημερώσει την αστυνομία ή τους ίδιους ώστε να βρεθούν τα παιδιά.Υπενθυμίζουμε ότι τα παιδιά κυκλοφορούσαν με ένα μαύρο TOYOTA COROLA με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.

Οι οικογένειες των αγνοουμένων ζητούν συνεχώς όποιος γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση των δύο ανδρών να μιλήσει. Μάλιστα, οι δικοί τους άνθρωποι, προσπαθούν τώρα και μέσω των social media να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διπλή εξαφάνιση.

Οι έρευνες όπως λένε οι αρμόδιοι, δεν πρόκειται να σταματήσουν και αύριο αν το επιτρέψει ο καιρός θα συμμετέχει σε αυτές και ελικόπτερο.

ΦΩΤΟ από το onairnews

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA υπάρχει υλικό σε δύο κάμερες ασφαλείας. Η μία κάμερα, έχει καταγράψει  τους αγνοούμενους  στις πέντε παρά δέκα τα ξημερώματα, να έχουν κάνει μια διαδρομή 12 χιλιομέτρων μέσα σε τρία λεπτά… Το υλικό αυτό αλλά και το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες μέσα στα μπαρ που διασκέδαζαν οι δύο νεαροί βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, η οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει πληροφορίες που μιλούσαν για κάποιο καβγά. Ακόμη λοιπόν, παραμένει μυστήριο το τι ακριβώς έχει γίνει…

Πηγή: newsit.gr

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.