Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες που γίνονται για τους δύο αγνοούμενους στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου. Οι δύο νέοι άνθρωποι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Δραματική η έκκληση της μητέρας του ενός αγνοούμενου (Pics)

Δύο άντρες αγνοούνται στην περιοχή του Νεοχωρίου από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ένα μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου, όπως ανέφερε η μητέρα του ενός εκ των δύο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής. «Δεν είναι δυνατό να μην είδε κάποιος κάτι. Παρακαλώ θερμά όποιος είδε κάτι να πάρει ένα τηλέφωνο στην αστυνομία. Τα παιδιά μας θέλουμε. Τίποτα άλλο», σημείωσε η μητέρα του ενός αγνοούμενου.

O 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla».

Σε όλη την διαδρομή από Νεοχώρι πρός Πεντάλοφο δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα.Το σήμα των κινητών τηλεφώνων δείχνει ότι σταμάτησαν να δίνουν σήμα γύρω στις 5 το πρωί.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Όπως αναφέρει το τοπικό onairnews.gr, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σε αγροτικές κατοικίες αλλά ακόμη δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από χθες που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έχουν ψάξει σε όλη την περιοχή και παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν.

Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ.Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου από χθες το πρωί βρίσκεται στο σημείο και συμμετέχουν στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ.Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.

Αν το επιτρέψει ο καιρός θα υπάρξει και συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή.

πηγή: news247.gr, φωτογραφίες: onairnews.gr

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.