Σκηνικό τρόμου επικρατεί από το πρωί στο Βέλγιο μετά τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ.
Oι Βελγικές αρχές κάνουν λόγο για 10 νεκρούς στο Μααλμπέκ και 17 νεκρούς στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
Aνάστατοι και οι γονείς των μαθητών απο το Λύκειο Ραπτόπουλου Ευρυτανίας που βρίσκονται στις Βρυξέλλες για να γνωρίσουν απο κοντά τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τοπικό blog μετά και τα μηνύματα που δέχτηκε επικοινώνησε  με Βρυξέλλες και σύμφωνα με πληροφορίες του οι μαθητές και οι συνοδοί τους είναι απόλυτα ασφαλείς και αυτή την στιγμή βρίσκονται σε κεντρικό κτίριο της πόλης όπου συμμετέχουν σε τηλεοπτική εκπομπή που διοργανώνει η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης».
Πηγή(PrasiaOnline): http://prasiaonline.blogspot.com/2016/03/blog-post_263.html#ixzz43cs4o3rk\

Το παραπάνω επιβεβαιώνει και ο δήμος Αγράφων με έκτακτη ανακοίνωσή του:

epi-mathites-raptopoulo-vryxeles1

Ασφαλείς και καλά στην υγεία τους όλοι οι μαθητές Ραπτοπούλου που βρίσκονται αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες.

Επικοινώνησε μαζί τους ο Δήμαρχος Αγράφων.

Κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή με τους 2 συνοδούς , οι 14 μαθητές του Λυκείου Ραπτοπούλου και οι 2 συνοδοί εκπαιδευτικοί είναι όλοι καλά και ασφαλείς.

Οι μαθητές του Λυκείου Ραπτοπούλου συμμετέχουν σε επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα μετά από πρόσκληση του Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίου Γραμματικάκη, που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες από 20 έως 23 Μαρτίου.

Τροποποίηση έγινε στο πρόγραμμα της επίσκεψης των μαθητών στη Βελγική πρωτεύουσα, καθώς ακυρώθηκαν κάποιες αποψινές δραστηριότητες (Ξενάγηση και Δείπνο).

Αναμένεται η τακτοποίηση της επιστροφής τους με βάση τις οδηγίες που θα λάβουν από τις αρμόδιες αρχές με τις οποίες έχουμε διαρκή επαφή.

«Μην ανησυχείτε» λένε οι μαθητές των Αγράφων απο το Ευρωκοινοβούλιο

Σε ασφαλές περιβάλλον μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρίσκονται οι μαθητές από Ραυτόπουλο Δήμου Αγράφων, Τήλο, Δράμα και Έβρο καλεσμένοι των ευρωβουλευτών Γ Γραμματικάκη και Θοδωρή Ζαγοράκη. 
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Το μήνυμα των μαθητών και το βίντεο ανέβασε ο Αντώνης Κοσσυβάκης απο τις Βρυξέλλες

πηγή: PrasiaOnline

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.