Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων στη Δυτική Ελλάδα
Συνελήφθησαν, σε τρεις περιπτώσεις στο Τραγανό Ηλείας, έξι  συνολικά ημεδαποί για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών
Κατασχέθηκαν πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πέντε συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και το χρηματικό πόσο των 127 ευρώ.

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζουν να διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».
Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, συνελήφθησαν χθες  (27-12-2015) αργά το απόγευμα, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο Τραγανό Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, έξι συνολικά ημεδαποί, ηλικίας από 31 έως 62 ετών ενώ κατασχέθηκαν πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πέντε φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και το χρηματικό πόσο των 127 ευρώ.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα καφενείο με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου,  43χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε, πίσω από παραβάν, η λειτουργία δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών στους όποιους είχε εγκατασταθεί παράνομο πρόσθετο λογισμικό με το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».
Συνελήφθη ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, δυο ακόμα ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 44 και 48 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στο παράνομο παίγνιο ως παίκτες, ενώ κατασχέθηκαν οι δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ισάριθμες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων.
Στην δεύτερη περίπτωση, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα 31χρονου ημεδαπού, για το οποίο δεν κατείχε άδεια λειτουργίας και διαπιστώθηκε η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στον όποιο είχε εγκατασταθεί παράνομο πρόσθετο λογισμικό με το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».
Συνελήφθη ο 31χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.
Στην τρίτη περίπτωση, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα καφενείο με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου,  62χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο βάθος του καταστήματος, η λειτουργία δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών στους όποιους είχε εγκατασταθεί παράνομο πρόσθετο λογισμικό με το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».
Συνελήφθη ο 62χρονος ιδιοκτήτης, ο 29χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος ενώ κατασχέθηκαν οι δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ισάριθμες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, δυο τηλεχειριστήρια με τα οποία επιχειρήθηκε η απενεργοποίηση των μηχανημάτων  κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα καθώς το χρηματικό πόσο των 127 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.