Στην εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού μετά και τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας. Οι κλοπές είχαν διαπραχθεί το τελευταίο τρίμηνο και με την ολοκλήρωση των ερευνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών ανδρών, ηλικίας 19 και 18 ετών που κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα δύο κλοπές διεπράχθησαν στο Μεσολόγγι, μία στο Ευηνοχώρι και μία στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στην Παλαιομάνινα. Στις 24 Δεκεμβρίου 2014, ο 18χρονος φέρεται να αφαίρεσε από το σπίτι 82χρονης στο Μεσολόγγι κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ. Ο ίδιος, στις 30 Ιανουαρίου 2015, αφαίρεσε από το σπίτι 68χρονης, και πάλι στο Μεσολόγγι, κοσμήματα και χρηματικό ποσό ύψους 80 ευρώ. Όσον αφορά στο 19χρονο, φέρεται να αφαίρεσε από το σπίτι 74χρονης στο Ευηνοχώρι, κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 1.220 ευρώ στις 14 Φεβρουαρίου 2015, ενώ στις 3 Μαρτίου με άγνωστο έως τώρα συνεργό, μετέβησαν στην Ιερά Μονή Παλαιομάνινας όπου κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να αφαιρέσουν από 61χρονη χρήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Και οι δύο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα τις αστυνομικές αρχές.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.