Μια από τις πιο συγκινητικές πρωτοβουλίες ήταν αυτή των φορέων του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης δεκάδες ναυπάκτιοι έσπευσαν να προσφέρουν ένα κουτί γάλα ώστε να φτιαχτεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία Φαρμάκη.

Οι φορείς ευχαριστώντας όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους στέλουν το δικό τους μήνυμα:

 

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ε.Κ.Ν.Δ., του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου και της ΕΕΚΕ-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας υπήρξε συγκινητική. Χθες, Τρίτη 23/12/2014, στην Κεντρική Πλατεία της Ναυπάκτου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ, με τη συμμετοχή των συμπολιτών κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αλληλεγγύης από 1245 κουτιά γάλα.

Το βράδυ φωταγωγήσαμε το δέντρο στέλνοντας ένα φωτεινό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά των συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση. Όλοι μαζί αποδεικνύουμε ότι η ανθρωπιστική κρίση δεν είναι ταυτόχρονα και κρίση ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται.

Κατά τη διάρκεια συλλογής των κουτιών, επικράτησε γιορτινή ατμόσφαιρα, για τα παιδιά που βοήθησαν να στολιστεί το δέντρο προσφέραμε εισιτήρια για το Carousel, προσφορά του Συνδέσμου ΧΥΤΑ Ναυπάκτου και μελομακάρονα προσφορά του αρτοποιείου «γλυκό ψωμί» κ. Σταυρογιαννόπουλου Απόστολου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις που συνέδραμαν στην προσπάθειά μας.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αλληλεγγύη & Ευημερία για όλους και προπάντων τα παιδιά!

Ε.Κ.Ν.Δ. –Ε.Σ.Ν. «Ο ΕΡΜΗΣ» – Ε.Ε.Κ.Ε. Παράρτημα Ν&Δ

 

9.jpg 8.jpg 7.jpg 6.jpg 5.jpg 4.jpg 3.jpg 2.jpg 1.jpg

Share on Facebook10Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.