Όπως αναφέρει δημοσίευμα του dete.gr, θύμα μίας καλοστημένης κομπίνας φαίνεται πως έπεσε ο 46χρονος ταξιτζής από την Πάτρα ο οποίος σύμφωνα με τα προ ημερών δημοσιεύματα φέρεται ότι εμπλέκεται σε απάτη σε βάρος τριών ιδιοκτητών πρατηρίων υγρών καυσίμων της Ναυπάκτου!

Φυσικά ο ίδιος μόνο σε μία από τις τρεις περιπτώσεις ενεπλάκη και μάλιστα όπως τονίζει … χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί.

«Εγκέφαλος» της κομπίνας φέρεται μία άγνωστη γυναίκα η οποία ισχυριζόταν πως ήθελε να θάψει την μητέρα της και δεν είχε τα χρήματα για να πραγματοποιήσει την κηδεία. Φαίνεται πως γνωρίζει καλά τα της Ναυπάκτου και τηλεφωνούσε σε πρατήρια υγρών καυσίμων των οποίων προφανώς γνώριζε τους ιδιοκτήτες και κάθε φορά επικαλείτο πως ήταν γνωστή… της γυναίκας τους! Μάλιστα έλεγε… και το όνομα της συζύγου. «Είμαι η τάδε, φίλη της γυναίκας σου και μου συνέβη αυτό με τη μητέρα μου. Θα ήθελα να σου καταθέσω τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό με webbankingκαι εσύ να μου τα δώσεις μετρητά τα 2.000 ευρώ γιατί δεν μπορώ να κάνω τόσο μεγάλη ανάληψη» τους έλεγε. Η γυναίκα μάλιστα έδινε και το τηλέφωνο της τράπεζας στο οποίο θα τηλεφωνούσε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου για να επιβεβαιώσει την κατάθεση. Έπαιρνε τον αριθμό του λογαριασμού μόνο που στο κόλπο ήταν και ένας επίσης άγνωστος άνδρας. Το ζευγάρι είχε καταφέρει με κάποιο τρόπο να κάνει προώθηση παραπλήσιου αριθμού τηλεφώνου με αυτόν του τραπεζικού υποκαταστήματος της Ναυπάκτου σε ένα άγνωστο τηλέφωνο. Έτσι όταν ο ιδιοκτήτης πρατηρίου τηλεφωνούσε του απαντούσε ένας άνδρας, του έλεγε πως είναι υπάλληλος της τράπεζας, του ζητούσε το ΑΦΜ και τον αριθμό του λογαριασμού και στη συνέχεια τον διαβεβαίωνε με «στόμφο» πως 2.000 ευρώ έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό του»!

Έτσι ο πρατηριούχος επίθετο και έδινε τα χρήματα σε κάποιον που έστελνε η γυναίκα για να τα πάρει. Στην τρίτη περίπτωση, επέλεξε να στείλει τον συγκεκριμένο ταξιτζή από την Πάτρα.

Ο 46χρονος είχε μοιράσει κάρτες με το τηλέφωνό του, φαίνεται πως κάποια από αυτές έπεσε στα χέρια της πανούργας γυναίκας, του τηλεφώνησε και του είπε το «παραμύθι»: «Πέθανε η μάνα μου, δεν έχω τα χρήματα για την κηδεία, έχω συνεννοηθεί με πρατήριο στην Ναύπακτο να πάρεις τα λεφτά και να μου τα φέρεις στην Αθήνα»! Ο ταξιτζής της είπε ότι για να προβεί σε αυτή την ενέργεια θα πρέπει να πληρωθεί και εκείνη του είπε πήγαινε, και θα πω εγώ στον πρατηριούχο να πληρώσει και εσένα. Ο 46χρονος σκέφτηκε ότι μέχρι την Ναύπακτο δεν θα έκανε και πολλά έξοδα και αποφάσισε να το ρισκάρει. Για κακή του τύχη όμως ο πρατηριούχος ήταν το 3ο θύμα της γυναίκας και είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. Έτσι όταν πήρε τα χρήματα τον συνέλαβαν! Έπεσε από τα σύννεφα ο άνδρας! Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη! Έδωσε αμέσως το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να ελεγχθούν όλες οι συνομιλίες του και να αποδειχθεί ότι ήταν αθώος!

Ο Εισαγγελέας δε στον οποίον παραπέμφθηκε διέταξε περαιτέρω δικαστική διερεύνηση αντιλαμβανόμενος πως… κάτι βρωμάει στην όλη ιστορία. Η γυναίκα και ο «μαϊμού τραπεζικός» παραμένουν άφαντοι αφού οι κλήσεις της γίνονταν από τηλέφωνο με απόκρυψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα του συγκεκριμένου «διδύμου» απατεώνων εκτείνονται σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο 46χρονος έψαξε και βρήκε και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Μάλιστα οι δύο πρώτοι πρατηριούχοι – θύματα της γυναίκας, εκλήθησαν για να τον αναγνωρίσουν και φυσικά… δεν τον ήξεραν! Προφανώς εκεί είχε στείλει άλλους η δαιμόνια γυναίκα! Κάτι που αποδεικνύει πως ο Πατρινός ταξιτζής δεν έχει σχέση με την υπόθεση!

 

πηγή: dete.gr

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

  1. Vagelis Kappas
    Vagelis Kappas

    Περίπου έτσι είναι δεν υπήρχε κανένας άντρας στο τηλέφωνο όλα η ίδια (κυρία) τα έκανε αλλά όταν σας μυρίζει απάτη καλά είναι όλοι να καλούν την αστυνομία η οποία στην προκειμένη περίπτωση ήταν άψογη.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.