Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Αυγούστου το 6ο μικτό τουρνουά beach volley 3×3 με περίπου τριάντα άτομα να συμμετέχουν. Αυτό ήταν το πέμπτο ουσιαστικά τουρνουά beach volley που διοργάνωσε η Ομόνοια το φετινό καλοκαίρι και συνάμα μιας και οι αθλητές του βόλεϊ από αυτή την εβδομάδα μπαίνουν στις χειμερινές διαδικασίες τους.

Το σύνολο των ομάδων μπορεί να μην έφτασε τα επίπεδα των προηγούμενων ετών, αυτό όμως δε στάθηκε εμπόδιο στο να γίνει ένα εξαιρετικό τουρνουά, με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα και τελικούς που κρίθηκαν όλοι στο παραπάνω σετ.

Οι αγώνες ξεκίνησαν από νωρίς το Σάββατο 22 Αυγούστου και ως το βράδυ είχαν μείνει οι έξι καλύτερες ομάδες που θα συνέχιζαν και την Κυριακή. Σούρτσε-Παπαδόπουλος-Γωγούσου και Σχίζα-Τσακανίκας-Κατσακούλης είχαν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά ενώ οι Κονίδας-Μέτσης-Πατακοπούλου και Μπέκος-Παπαγεωργίου-Κονίδα χρειάστηκε να κερδίσουν στα παιχνίδια μπαράζ με τα οποία άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής για να συμπληρωθεί η τετράδα των ημιτελικών. Εκεί οι Κονίδας-Μέτσης-Πατακοπούλου νίκησαν με ευκολία τους Σχίζα-Τσακανίκας-Κατσακούλης 2-0 σετ και πήραν το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό ενώ οι Μπέκος-Παπαγεωργίου-Κονίδα χρειάστηκαν το τάι μπρέικ για να ξεπεράσουν την αντίσταση των Σούρτσε-Παπαδόπουλο-Γωγούσου και να πάρουν θέση στον μεγάλο τελικό.

Ο μικρός τελικός όνο αδιάφορος δεν ήταν. Οι Σχίζα-Τσακανίκας-Κατσακούλης πήραν το πρώτο σετ με 21-19 όμως οι Σούρτσε-Παπαδόπουλο-Γωγούσου πήραν το δεύτερο με 21-11 στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ όπου εκεί ήταν πιο συγκεντρωμένοι και με 15-11 πήραν το παιχνίδι και μαζί και το χάλκινο μετάλλιο. Στον μεγάλο τελικό οι Κονίδας-Μέτσης-Πατακοπούλου προηγήθηκαν 1-0 (21-15) αλλά με υπερπροσπάθεια οι Μπέκος-Παπαγεωργίου-Κονίδα ισοφάρισαν σε 1-1 (21-18) ξέμειναν όμως από δυνάμεις στο τάι μπρέικ κι έτσι οι Κονίδας-Μέτσης-Πατακοπούλου πήραν τη νίκη που τους ανέβασε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών.

Η διοίκηση της Ομόνοιας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να έρθει εις πέρας μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση είτε ως χορηγοί, είτε ως αρωγοί, είτε ως εθελοντές για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και δίνει νέο ραντεβού με όλους αυτούς, αλλά και τους αθλητές που κόσμησαν τις διοργανώσεις της, για το επόμενο καλοκαίρι στις παραλίες της Ναυπάκτου.

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.