Στο πλαίσιο των «Συναντήσεων της Πέμπτης» του Μουσείου Μπενάκη που προλογίζει και συντονίζει ο πρόεδρος του «Φωτογραφικού Κύκλου» Πλάτων Ριβέλλης, ο ναυπάκτιος μηχανικός Βασίλης Βούκλιζας παρουσιάζει τη φωτογραφική δουλειά του. Τον κ.Βούκλιζα θα παρουσιάσει ο Χρήστος Κοψαχείλης, ενώ παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση και των Γ.Λεμονή και Σ.Πολυτάρχου.

Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες συναντήσεις λαμβάνουν χώρα στο αμφιθέατρο της οδού Πειραιώς και σε αυτές παρουσιάζονται σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, φωτογράφοι, επιστήμονες. Επόμενες παρουσιάσεις είναι στις:  21 Ιανουαρίου, 11 και 18 Φεβρουαρίου, 10, 17 και 24 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 19 Μαΐου, 9, 16 και 23 Ιουνίου.

Η διάρκεια όλων των παραπάνω εκδηλώσεων είναι δίωρη (19.30-21.30). Η προσέλευση θα επιτρέπεται από τις 18.30.

vouk1 vouk2

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό του Β. Βούκλιζα μπορείτε να δείτε εδώ.

Λίγα λόγια για το Β.Βούκλιζα:

vouklizasΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 . Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει φωτογραφία επι έξι έτη στα πρότυπα τμήματα της Λαϊκής Επιμόρφωσης σύμφωνα με τα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Έχει εκθέσει φωτογραφίες του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Από τις εκδόσεις «Φωτοχώρος» έχουν κυκλοφορήσει τα λευκώματα φωτογραφιών του: «Φωτογραφίες-Παράλληλος κόσμος» το 1995. «Πέρα απ’τον ορίζοντα» το 2001. Σήμερα ζει και εργάζεται ως μηχανικός στη Ναύπακτο.

 

Share on Facebook9Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.