Στον καθαρισμό της παραλίας Παλαιοπαναγιάς, στο σημείο που ενώνεται με την εθνική οδό Ναυπάκτου-Αντιρρίου, προχώρησαν συνεργεία του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο το επισκέπτονται αρκετοί κάτοικοι για να κάνουν τα μπάνια τους, κατά την θερινή περίοδο (αναλυτικό φωτορεπορτάζ του LepantoMag.gr μπορείτε να δείτε εδώ).

Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης  και συνεχίστηκαν και την Τετάρτη με τα μηχανήματα του Δήμου να απομακρύνουν σκουπίδια και χόρτα και κάνουν την παραλία προσβάσιμη για όλους.

Παρόντες στις εργασίες ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς. Ο κ. Λουκόπουλος  δήλωσε στην κάμερα του Lepanto TV, πως το παραλιακό μέτωπο της Ναυπακτίας, χρίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς σύμφωνα με τον δήμαρχο, «η θάλασσα είναι αυτή που θα φέρει την ανάπτυξη στην περιοχή μας και οφείλει ο δήμος να διατηρεί τις παραλίες του καθαρές».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες γίνονται εργασίες σε όλη την ακτογραμμή της Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Όπως σημείωσε την ερχόμενη εβδομάδα, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν και θα αποδοθούν στους πολίτες.

Τα μηχανήματα του Δήμου καθάρισαν και την περιοχή των εκβολών της Βαριάς, απομακρύνοντας τα καλάμια και τους σωρούς με τα σκουπίδια που πετούν οι συμπολίτες μας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την εικόνα του παραλιακού δρόμου της Παλαιοπαναγιάς. Παράλληλα υπάρχει η διαβεβαίωση από την πλευρά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πως θα καθαρίσει και την παραλία με μηχάνημα και θα απομακρύνει τα σκουπίδια.

 

πηγή: lepantortv.gr – Σωτήρης Καρέλης

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.