Με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Ράπτης γνωστοποιεί ότι δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα με εμφανίζουν ως πιθανό υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Πράγματι μια ομάδα φίλων δια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, έκανε στην Τοπική Οργάνωση την εξόχως τιμητική για μένα πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτ/νία.

Το ανώτερο όργανο στο οποίο διαβιβάστηκε η πρόταση, έκρινε για τους δικούς του λόγους σ’ αυτή τη φάση, την μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.

Θέλω να αποσαφηνίσω, ότι ανεξάρτητα από την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένω ενεργός πολιτικά και πάντα «ανήσυχος»  για την πρόοδο και την ευημερία της Ναυπακτίας μας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι  δίπλα στους ανθρώπους που με πίστεψαν και με αγκάλιασαν, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Γιάννης Ράπτης

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

3 Σχολια

  1. Ανώνυμος

    Ο κ. Ραπτης θα ηταν μια καλη επιλογη ,αλλα ελα μου ντε, που το » στασιδι » ειναι πιασμενο απο χρονια !

    Απάντηση
  2. Ανώνυμος

    Καλά, πώς από κολλητός του Βουλγαράκη έγινε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα διεκδικεί και θέση υποψήφιου βουλευτή; Είδε κι αυτός φως και μπήκε;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.