Για τις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας. Μεταξύ των θεμάτων που ξεχωρίζουν είναι η επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, μετά την πρώτη άκαρπη σχετική ψηφοφορία, και η συζήτηση για το διαγωνισμό που αφορά στο έργο «Επέκταση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ναυπάκτου» που έρχεται προς συζήτηση μετά από αίτημα που κατέθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ατζέντα της συνεδρίασης:

1. Επιλογή του συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας (άρθρο 77 του Ν.3852/2010)- Επαναληπτική διαδικασία. (Εισηγητής κ.Δήμαρχος).
2. Αίτημα Δημοτικών Συμβούλων για την συζήτηση του διαγωνισμού που αφορά το έργο «Επέκταση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Ναυπάκτου».
3. Γνωμοδότηση για μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015-2016. (εισηγητής κ. Καρακώστας).
4. Αποδοχή και κατανομή ποσού 65.736,48 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. (εισηγητής κ. Καρακώστας).
5. Εγκριση διενέργειας προμηθειών. ( εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
6. Ανάθεση και σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών σε ιδιώτες. ( εισηγητής κ. Κοτρωνιάς).
7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς).
8. Απόδοση μισθωμάτων στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου. ( εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
9. Ορισμός επιτροπής για την σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών στο έργο «Οδοποιία σύνδεσης 24ης Ε.Ο. – Καστανιάς (Α’ Φάση)» του αναδόχου Κωνσταντίνου Τζίκερα.»(Εισηγ.κ.Καρακώστας).
10. Ορισμός επιτροπής για την σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών στο έργο «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Δ.Ε. Πλατάνου (Άγιος Δημήτριος, Περδικόβρυση, Κλεπά, Αράχωβα, Νεοχώρι)»του αναδόχου Δημητρίου Ζησιμόπουλου..(Εισηγ.κ.Καρακώστας)
11. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του Έργου «Αναπλάσεις Τ.Κ. Δ.Ε. Πλατάνου».(Εισηγ.κ.Καρακώστας)
12. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) – Μειωτικού & 1ου Πρωτόκολλου Κανονισμού Τιμών Μονάδων Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του Έργου «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Δ.Ε. Πυλήνης (Ελευθέριανη, Παλαιόπυργος, Ανθόφυτο, Γάβρος)» (Εισηγ.κ.Καρακώστας)
13. Παράταση εργασιών του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ»(Εισηγ.κ.Καρακώστας).
14. Αντικατάσταση δύο φωτιστικών στην Τ.Κ.Αχλαδόκαστρου. (Εισηγ.κ.Κοτσανάς)

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.