Κοινή Ανακοίνωση στον Αντιδήμαρχο κ. Σύψα τριών συμβούλων  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Αγγελική Σμπούκη, Ντίνος Τσουκαλάς, Μαρία Ζιαμπάρα), ως απάντηση σε ανάρτηση του Αντιδημάρχου.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

 Απορία μας προκάλεσε η ανάρτηση του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννη Σύψα με αφορμή την απόφαση που έλαβε η αρμόδια επιτροπή για τη διοργάνωση τουριστικής έκθεσης και της εμποροπανήγυρης.

 Είναι φανερό ότι η ανάρτηση του αντιδημάρχου και προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δεν συνάδει με το θεσμικό του ρόλο.

 Επιπλέον έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη φιλοσοφία, που επιχειρεί να παρουσιάσει η δημοτική αρχή μέσω του συνθήματος ΑλλάΖΩ την πόλη μου, καθώς το περιεχόμενο της και οι χαρακτηρισμοί που εμπεριέχονται σε αυτήν στοχεύουν στο ΔιχάΖΩ την πόλη μου, αφού όλο το πνεύμα της ανάρτησης υποκινείται από το ΔιαχωρίΖΩ τους πολίτες σε χωρικούς και μη, σε αποφοίτους τεχνικών σχολών και μη…

 Δεν θα σχολιάσουμε, λοιπόν, ούτε το ύφος ούτε το περιεχόμενο της ανάρτησης, γιατί πιστεύουμε ότι  ως αιρετοί οφείλουμε να ενεργούμε με την υπευθυνότητα και τη  σοβαρότητα που αρμόζει στο θεσμικό μας ρόλο και με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας, τους οποίους και εκπροσωπούμε.

 Με αυτό το σκεπτικό αποφασίσαμε με αυτήν την ανακοίνωση να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τη στάση μας και την ψήφο μας στο θέμα της διοργάνωσης της τουριστικής έκθεσης και της εμποροπανήγυρης στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στην οποία είμαστε εκλεγμένα μέλη.

Κάποιοι, όχι όλοι, πήραμε τις εισηγήσεις την Παρασκευή το μεσημέρι, μόλις 3 ημέρες νωρίτερα για τόσο σοβαρά ζητήματα και γι’ αυτό ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Ποιότητας Ζωής κ. Γιάννη Σύψα να μας τεκμηριώσει:

 1. τους λόγους της μεταβίβασης των συγκεκριμένων διοργανώσεων από τον Δήμο στην Αιτωλική Αναπτυξιακή, όταν μάλιστα στον Οργανισμό των Υπηρεσιών του Δήμου με σαφή τρόπο δίνεται σε συγκεκριμένο τμήμα η συγκεκριμένη αρμοδιότητα
 2. τις διαδικασίες άσκησης ελέγχου και τήρησης της νομιμότητας.

Δεν λάβαμε τεκμηριωμένες και πειστικές απαντήσεις και ως εκ τούτου ψηφίσαμε ΠΑΡΩΝ.

Αυτή η στάση μας προκάλεσε την αντίδραση του κ. Αντιδημάρχου με μια ανάρτηση που όχι μόνο δεν τιμά αλλά υποτιμά και υποβαθμίζει το θεσμικό ρόλο κάθε αιρετού.

Ναύπακτος 10 -7 – 2016

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Αγγελική Σμπούκη

Ντίνος Τσουκαλάς

Μαρία Ζιαμπάρα

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

10 Σχόλια

 1. Νίκος Δημητρόπουλος
  Νίκος Δημητρόπουλος

  «……κάποιες αποχρώσεις του τίποτα αποδεχόμενοι πλήρως την αδικία της φύσης στο Dna….
  …..οι δύσμοιροι χωρικοί ες δεν κατάλαβαν ότι η κακομοιριά η μιζέρια η βλαχιά….
  ….ο Επαχτος θα ξαναγίνει Επαχτος χωρίς αυτούς!!!!!….» ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ, ΑΣΕΒΕΙΑ ΔΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗς ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ.

  Απάντηση
  • Ανώνυμος

   Είσαι αιθεροβάμων κ. Νίκο. Τα λαμόγια δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες. Αυτό αντίκειται στο DΝA τους.

   Απάντηση
 2. Ανώνυμος

  ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ DNA ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ.

  Απάντηση
 3. Ανώνυμος

  Αν είναι δυνατόν!!! Τέτοια αρρωστημένα μυαλά να καταλαμβάνουν θέσεις με την προτροπή και έγκριση των συμπολιτών του. Πιάσαμε πάτο, δεν πάει παρακάτω. Αυτό είναι και το ελπιδοφόρο μήνυμα. Καληνύχτα συμπολίτες.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.