Με αιχμηρή ανακοίνωση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Σύψας, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας, κάνει λόγο για «κάποιες αποχρώσεις του τίποτα αποδεχόμενοι πλήρως την αδικία της φύσης στο Dna προσπάθησαν να βάλουν φρένο».

Διαβάστε αναλυτικά όλη την ανάρτηση:

Για να ξεκαθαρίσω λίγο έως πολύ τα πράγματα δεν υπάρχει από μένα κανένα πρόβλημα με την Δημοτική μου ομάδα… Απλά στην τελευταία συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής του Δήμου με θέμα την επικείμενη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού αλλά και την παραδοσιακή εμποροπανήγυρη,κάποιες αποχρώσεις του τίποτα αποδεχόμενοι πλήρως την αδικία της φύσης στο Dna προσπάθησαν να βάλουν φρένο…αλλά δεν κατάλαβαν ότι πάτησαν το γκάζι…!!!!κακο του κεφαλιού τους γιατί οι δύσμοιροι χωρικοί ες δεν κατάλαβαν ότι η κακομοιριά η μιζέρια η βλαχιά ετελειωσε!!!! ο Επαχτος κάνει και χωρίς αυτούς, μάλλον πιο σωστά οΕπαχτος θα ξανάγινει Επαχτος χωρίς αυτούς!!!!! Άντε για να στρίψουμε λίγο, όχι άλλο τεχνική σχολή όχι άλλο κάρβουνο …….

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

6 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    βρε βρε τον πρωτευουσιάνο το Σύψα! σαν αποφοιτος του Χαρβαρντ αυτός , μιλαει υποτιμητικα για κεινους που τελειωσαν τεχνικη σχολη. Πόσα χρόνια εχει να δουλεψει, θυμαται?

    Απάντηση
  2. Giorgos Lionas
    Giorgos Lionas

    Θαυμάστε δημοσιευση του αντιδημαρχου Συψα. Μιλαει για αποχρωσεις του »τιποτα» ο ανθρωπος που το τιποτα ειναι η ζωη του. Εγινε αντιδημαρχος με 300 ψηφους και εχει και αποψη για τον Επαχτο. Φυσικα δεν εχει προβλημα με την δημοτικη του ομαδα αλλα τα σχολια του αφορουν ΚΑΙ την δημοτικη του ομαδα. Εκτος και βεβαια θεωρει ομαδα του μονο οσους του λενε ΝΑΙ σε ολα. Κυριε Συψα λυπαμαι για λογαριασμο σας για τα σχολια περι DNA αλλα σιγουρα θα επρεπε να ντρεπονται για λογαριασμο σας και ολοι οι υπολοιποι της δημοτικης αρχης και πρωτος και καλυτερος ο Δημαρχος.

    Απάντηση
  3. Basilis Smpoukis
    Basilis Smpoukis

    Καλο θα ειναι τα ΜΜΕ οτα αναρτουν – αναδημοσιευουν κατι, να το ψαχνουν και να αναρτουν ολα τα πεπραγμενα, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,.., και οχι να μεροληπτουν με μισες αληθειες.., και οτι μας βολευει.., μου θυμιζουν αλλες εποχες…, οσο για τους χαρακτηρισμους βλαχοι κ.λ.π, για τους καταψηφισαντες, πιστευω οτι θιξατε την καταγωγη ολων μας…., ευτυχως που ακομη εχουμε Δημοκρατια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.., οι λογοκρισιες του τιποτα…, καταληγωντας στο ΄΄ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.! Οι Ναυπακτιοι/ες εχουν γνωση και αποψη…, και κρινουν με το οπλο τους την ψηφο τους…!! καλο καλοκαιρι.!

    Απάντηση
  4. Ανώνυμος

    Τελευταία απο τη Δημοτική Αρχή βγαίνουν περίεργες ανακοινώσεις.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.