Σειρά αποφάσεων έλαβαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ αυτών η συμμετοχή της Ομοσπονδίας σε επιτροπή για τη συγκρότηση ολοκληρωμένης πρότασης όσον αφορά στον εκσυγχρονισμό στη διοργάνωση των επόμενων παζαριών στη Ναύπακτο, την πληροφόρηση από το Δήμο για την εφαρμογή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού υπαλλήλων με αντικείμενο τη Δημοτική Αστυνομία για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, την υποστήριξη και συνδρομή του Δήμου για τη διατήρηση της απογευματινής λειτουργίας του ΚΕΠ Ναυπάκτου, αλλά και τη διεκδίκηση από τις Τράπεζες μειωμένης προμήθειας και εξόδων στην περίπτωση τοποθέτησης μηχανημάτων καρτών POS συλλογικά από τα Σωματεία ή την Ομοσπονδία.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν από τα μέλη της Ομοσπονδίας:

1)Κοπή πίτας την 27/1/2016 στο καφέ Living room και ώρα 19.30

2)Συμμετοχή σε επιτροπή για μια ολοκληρωμένη πρόταση όσον αφορά τον εκσυγχρονισμό στην διοργάνωση των επόμενων παζαριών στην Ναύπακτο.

3)Υποστήριξη και συνδρομή του Δήμου για την διατήρηση της απογευματινής λειτουργίας του ΚΕΠ Ναυπάκτου.

4)Ορισμός εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στο Δήμο για θέματα τουρισμού και πολιτισμού.

5)Αίτηση πληροφόρησης από το Δήμο για την εφαρμογή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού υπαλλήλων με αντικείμενο τη Δημοτική Αστυνομία για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.

6)Επιστολή διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση απ το Στάδιο της πινακίδας με την ένδειξη ‘’Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο’’

7)Διεκδίκηση από τις Τράπεζες για μειωμένη προμήθεια και έξοδα στην περίπτωση τοποθέτησης μηχανημάτων καρτών P.O.S συλλογικά από τα σωματεία μας ή την ομοσπονδία.

8)Ενημέρωση για τη διοργάνωση του Forum Ναυπακτίας και την διευκρίνιση ότι η συμμετοχή μας είναι μόνο υποστηρικτική και δεν είναι δική μας επιλογή τόσο αυτών που συμμετέχουν όσο και των προσκεκλημένων ομιλητών , αλλά της διοργανώτριας εταιρίας .

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.