Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους δήμους για  το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ – ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ)  από σήμερα Τρίτη 19-01-2016  έως και την Πέμπτη 21-01-2016 και τους καλεί  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους  να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται  στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και στον σχεδιασμό, για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.         

                          Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ19-01-2016 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 21-01-2016 ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
1) ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ-ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ) ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ.
2) ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site                           της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.