Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Επαγγελματικός Σύλλογος Καφεπωλών, Εστιατόρων, Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, την οποία υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρός του και δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, γίνεται αναφορά στις πασχαλινές εκδηλώσεις της Ναυπάκτου, ενώ σχολιάζεται μεταξύ άλλων πως «η φετινή διοργάνωση από τον Δήμο Ναυπακτίας συγκαταλέγεται σε μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών«.

Παράλληλα, ο Σύλλογος καταθέτει πρόταση ώστε την επόμενη χρονιά να υπάρξει από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας συζήτηση και με το συγκεκριμένο κλάδο προκειμένου να εισακουσθούν και οι δικές του προτάσεις σχετικά με την διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε τη Ναύπακτο από όλες τις γωνιές της Ελλάδος κατά τις ημέρες του Πάσχα. Κατά κοινή ομολογία η πόλη μας πλημμύρισε από επισκέπτες, οι οποίοι θεωρούμε ότι εξυπηρετήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τον κλάδο μας.

Η Ναύπακτος έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για το Πάσχα και είναι απαραίτητο οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται τις ημέρες αυτές να συνεχισθούν με σκοπό και την τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας. Η φετινή διοργάνωση από τον Δήμο Ναυπακτίας συγκαταλέγεται σε μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Εξάλλου, οι διοργανώσεις της τελευταίας δεκαετίας κινούνται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και πολλές φορές έχουμε φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι προβάλλουν την πόλη μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Λόγω της σοβαρότητας της διοργάνωσης για την πόλη μας θα προτείναμε για την επόμενη χρονιά να υπάρξει από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας συζήτηση και με τον κλάδο μας προκειμένου να εισακουσθούν και οι δικές μας προτάσεις σχετικά με την διοργάνωση.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.