Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/12/2015 στα Γραφεία της Ομοσπονδίας η προγραμματισμένη συνάντηση με θέμα «Οργάνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και της πόλης κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων».

  Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ράπτης, από την Αντιπολίτευση η κ. Ζιαμπάρα και ο κ. Τσουκαλάς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ναυπάκτου, κ. Πλούμης τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους.

  Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην εισήγηση του ανέπτυξε τα προβλήματα των επαγγελματιών και την προοπτική ανάπτυξης της Ναυπακτίας και στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις τόσο των Πρόεδρων των Σωματείων μας όσο και όλων των προσκεκλημένων.

Όπως αναφέρετε στο δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας:  

«Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι η υπόσχεση του Αντιδημάρχου  κύριου Ράπτη για ενημέρωση του κυρίου Δημάρχου καθώς και η υπόσχεση του κυρίου Διοικητή της Αστυνομίας για ενημέρωση του Διοικητή της Τροχαίας για κυκλοφοριακά ζητήματα.

   Συμφωνήσαμε για μια καλύτερη συνεργασία, ενημέρωση εκ μέρους του Δήμου και αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο μέλλον, ώστε η Ομοσπονδία είτε σαν Διοικητικό Συμβούλιο, είτε σαν Σωματεία να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του Δήμου μας.»

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.