Διαβάστε το δελτίο τύπου με την υπογραφή του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου, σχετικά με τις παιδικές χαρές στις παραλίες Γριμπόβου και Ψανής:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/3/2016 στα πλαίσια αναμορφώσεων του προϋπολογισμού δεσμεύτηκε από τον Δήμο Ναυπακτίας το ποσό των 50.000€ για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών Γριμπόβου (έμπροσθεν ΚΕΠ) και Ψανής (έμπροσθεν 1ου Λυκείου).

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου τον Απρίλιο 2015 προέβη στην αποξήλωση των παιδικών χαρών στις παραλίες του Γριμπόβου και της Ψανής, μετά από έγγραφο του ΥΠΕΣ, πλην αυτών που ευρίσκονται έμπροσθεν του ΚΕΠ και του 1ου Λυκείου Ναυπάκτου.

Το διάστημα αυτό υπήρξε συνεχής αλληλογραφία με το Υπουργείο Ναυτιλίας, προκειμένου να επιτραπεί η παραμονή και συντήρησή τους κάτι το οποίο έγινε πλέον δεκτό.

Με την παραχώρηση της απλής χρήσης των χώρων των παιδικών χαρών Ψανής – Γριμπόβου για τοποθέτηση παιχνιδιών για την αναψυχή παιδιών στον Δήμο Ναυπακτίας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας με την Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε στην εκπόνηση μελέτης για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών.

Μέχρι το καλοκαίρι στο Γρίμποβο και στην Ψανή θα έχουν τοποθετηθεί δυο σύγχρονες, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές, ενώ πρόθεση του Δήμου είναι σταδιακά να αναβαθμίσει τις παιδικές χαρές και στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα.

Ο Δήμαρχος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.