Το υψηλό κόστος των διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου σχολιάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ενώ μεταξύ άλλων με παρέμβασή της ζητά την έκδοση κάρτας για τους επαγγελματίες στη μισή τιμή των διοδίων, χωρίς χρονικό περιορισμό επιστροφής, αλλά και την απορρόφηση από τη Γέφυρα ΑΕ της αύξησης του εισιτηρίου αξαιτίας της μεταβολής του ΦΠΑ.

Αναλυτικότερα:

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας έχει επισημάνει πολλές φορές το υψηλό κόστος των διοδίων της Γέφυρας ειδικά για τους επαγγελματίες της Ναυπακτίας.

Η γειτνίαση της Ναυπάκτου με ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, την Πάτρα, υποχρεώνει τους συναδέλφους μας να έχουν καθημερινή επικοινωνία και επίσκεψη στην Πάτρα,(π.χ έμποροι φρούτων στη λαχαναγορά, ταξί στο νοσοκομείο).

Το υψηλό κόστος όμως είναι αποτρεπτικό προς αυτό το σκοπό και βάζει εμπόδια στις συναλλαγές μας. Επειδή πιστεύουμε ότι οι γέφυρες ενώνουν και δεν χωρίζουν τους λαούς δύο κοινωνιών, επαναφέρουμε το θέμα και ζητάμε πάλι τη δική σας παρέμβαση, μήπως βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα μας.

Γι’ αυτό ζητάμε:

1)Να εκδοθεί μία κάρτα για τους επαγγελματίες στη μισή τιμή των διοδίων και χωρίς χρονικό περιορισμό επιστροφής

2)Να απορροφηθεί από την Γέφυρα Α.Ε η αύξηση του εισιτηρίου εξαιτίας της μεταβολής του ΦΠΑ όπως έκανε αντίστοιχα με απόφαση της και η Αττική Οδός Α.Ε.

3) Καθιέρωση ανταποδοτικού τέλους επί των διοδίων και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας να πραγματοποιούμε εκδηλώσεις τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος στην διάρκεια του έτους με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών και την τουριστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.