Η απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής τελών διέλευσης από διόδια για κατοίκους ειδικών κατηγοριών και πληθυσμών ευάλωτων ομάδων, όπως είναι οι άνεργοι, τα ΑμεΑ και οι κάτοικοι όμορης δικτύου περιοχής καθώς επίσης και τα δημόσια οχήματα εξυπηρέτησης έκτακτων αναγκών ψηφίστηκε στη Βουλή. Για το θέμα τοποθετήθηκε ο σύμβουλους του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό Τέρενς Κουίκ και πολιτευτής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Ευάγγελος Παπαγεωργίου, ο οποίος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε επισημαίνει:

«Μετά από συνεχείς προσπάθειες του Ευάγγελου Παπαγεωργίου, Συμβούλου του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ και Πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία, που ενσωματώθηκε στο Νόμο 4388/2016, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής τελών διέλευσης από διόδια για κατοίκους ειδικών κατηγοριών και πληθυσμών ευάλωτων ομάδων, όπως είναι οι άνεργοι, οι Α.ΜΕ.Α και οι κάτοικοι όμορης δικτύου περιοχής καθώς επίσης και για τα  δημόσια οχήματα εξυπηρέτησης εκτάκτων αναγκών (οχήματα της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ε.Κ.Α.Β. κλπ).

Για τον λόγο αυτόν ο Ευάγγελος Παπαγεωργίου, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Ναύπακτο στις 08-06-2016, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Τάκη Λουκόπουλο και συμφώνησαν να συντονίσουν τις ενέργειές τους προς το αρμόδιο Υπουργείο για τον τρόπο εξειδίκευσης και εφαρμογής του ανωτέρω νόμου προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Ναυπακτίας, ως όμορης περιοχής με τη Γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου».

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.