Την ικανοποίησή του εκφράζει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για τη σημερινή μαζική κινητοποίηση στην πόλη της Ναυπάκτου.

Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας εκφράζει την μέγιστη ικανοποίηση του στις αποφάσεις για συμμετοχή , όλων των συλλόγων και σωματείων που ανήκουν στην ομοσπονδία ,στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς και την δυναμική παρουσία των μελών μας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου.
Ο όγκος και ο παλμός της πρωτοφανούς αυτής διαμαρτυρίας στην Ναύπακτο μας επισημαίνει και μας υποχρεώνει ότι πρέπει έτσι δυναμικά και ενωτικά να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την δικαίωση μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην καλή διοργάνωση του συλλαλητηρίου και ιδιαίτερα το Αστυνομικό τμήμα και το τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου για την άρτια οργάνωση και καλή συνεργασία που είχαμε ώστε να περιοριστούν και να λυθούν οποιαδήποτε προβλήματα προέκυψαν κατά την διάρκεια της κινητοποίησης . Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας εκφράζει την μέγιστη ικανοποίηση του στις αποφάσεις για συμμετοχή , όλων των συλλόγων και σωματείων που ανήκουν στην ομοσπονδία ,στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς και Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας εκφράζει την μέγιστη ικανοποίηση του στις αποφάσεις για συμμετοχή , όλων των συλλόγων και σωματείων που ανήκουν στην ομοσπονδία ,στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς και την δυναμική παρουσία των μελών μας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου.
Ο όγκος και ο παλμός της πρωτοφανούς αυτής διαμαρτυρίας στην Ναύπακτο μας επισημαίνει και μας υποχρεώνει ότι πρέπει έτσι δυναμικά και ενωτικά να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την δικαίωση μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην καλή διοργάνωση του συλλαλητηρίου και ιδιαίτερα το Αστυνομικό τμήμα και το τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου για την άρτια οργάνωση και καλή συνεργασία που είχαμε ώστε να περιοριστούν και να λυθούν οποιαδήποτε προβλήματα προέκυψαν κατά την διάρκεια της κινητοποίησης.

 

φωτο: Δημήτριος Ιωάννου

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.