Με στόχο τη συνένωση των δύο παραλιών της Ναυπάκτου, Γριμπόβου και Ψανής, προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να κατασκευαστεί πεζογέφυρα σε τμήμα του Γριμπόβου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, εγκρίθηκε η ανάθεση μελέτης για την κατασκευή ξύλινης πεζογέφυρας στην παραλία του Γριμπόβου, από την οδό Αγελάου έως την οδό Αρβανίτη.

Όπως αναφέρθηκε από τον πρόεδρο Αντώνη Φράγκο, η συγκεκριμένη ανάθεση προκύπτει μετά από πρόταση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Το κόστος κατασκευής της πεζογέφυρας εκτιμάται στα 150.000 ευρώ και όπως σχολιάστηκε χαρακτηριστικά είναι πολιτική απόφαση να προχωρήσει γρήγορα το θέμα.

Σημειώνεται πως η συνένωση των παραλιών έχει τεθεί επί τάπητος από αρκετές δημοτικές αρχές στο παρελθόν και έχουν γίνει μάλιστα και σχετικές μελέτες. Όπως όμως επισημάνθηκε οι μελέτες αυτές δεν μπορούν πλέον να υλοποιηθούν, καθώς δεν επιτρέπεται μόνιμη κατασκευή ή κατασκευή από τσιμέντο.

Share on Facebook91Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.