dourosΣυνέντευξη του Δημήτρη Δούρου συντονιστή της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπακτίας, στο Lepantomag.gr.

κ. Δούρο, πολλή συζήτηση γίνεται για την θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Ναυπακτία. Κάποιοι μίλησαν για χρίσμα του κόμματος στον κ. Τάκη Λουκόπουλο ή για απλή στήριξη στην παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Απευθυνόμαστε σε σας ως συντονιστή της τοπικής οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ και θα θέλαμε να μας βοηθήσετε να ξεκαθαριστεί αυτό το ζήτημα.

Θεωρώ ότι αυτό το ζήτημα είναι ξεκαθαρισμένο εδώ και αρκετό καιρό. Μόνο όσοι δεν θέλουν να το δουν, προσπαθούν σκόπιμα, για προφανείς λόγους, να θολώσουν τα νερά. Επιτρέψτε μου να θυμίσω ότι η ίδρυση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, έγινε φανερά, με την τοπική κοινωνία συμμέτοχο, πριν ένα μήνα σε μια εξαιρετικά μεγάλη συγκέντρωση στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα. Σε αυτήν εξελέγη επικεφαλής, ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Λουκόπουλος.

Δημοσίως ο ίδιος δεσμεύτηκε λέγοντας ότι «Η Ενωτική Πρωτοβουλία δεν είναι κομματική παράταξη και καμαρώνουμε γι’ αυτό…».

Στην ίδια συγκέντρωση πήρα τον λόγο και τοποθετήθηκα με ξεκάθαρο τρόπο:

«…Κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του στην κρίση. Όλοι μαζί μπορούμε. Δεν έχει σημασία από πού έρχεται ο καθένας αλλά το πού πάει. Βασικοί πυλώνες της προσπάθειάς μας είναι η συμμετοχή, ο δημοκρατικός τρόπος λειτουργίας και ο σεβασμός στην άλλη άποψη…. Από αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς που θέλει να εργαστεί με ανιδιοτέλεια, σε αυτή την εποχή της απίστευτης κοινωνικής πολιτικής και ηθικής παρακμής. Δεν έχουμε ανάγκη από επαγγελματίες πολιτικούς και αηδόνια των μπαλκονιών. Τα ζήσαμε, τα γευτήκαμε, τα πληρώνουμε…»

Όλα αυτά  έχουν ειπωθεί από την αρχή. Η Ενωτική Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε ως ένα ανοικτό, πολυσυλλεκτικό, δημοτικό σχήμα.

Πόσο πιο καθαρά μπορεί να μιλήσει κανείς;

Ρωτάω λοιπόν εσάς, βλέπετε πίσω από τα λόγια μου κάποιο χρίσμα;

 

Αυτή ήταν η προσωπική σας θέση ή της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ;

Προφανώς και δεν είναι προσωπική θέση. Με μεγάλη πλειοψηφία η οργάνωσή μας αποφάσισε να συμμετέχει στην Ενωτική Πρωτοβουλία.

Στο κείμενο της απόφασης της τοπικής μας οργάνωσης αναφέρεται:

«Προτείνουμε την συμμετοχή μας στις διαδικασίες συγκρότησης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θεωρώντας ότι έχει τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά χαρακτηριστικά που δίνουν την εγγύηση ότι μπορεί να έχει καλή παρουσία στα τοπικά δρώμενα, προοπτική νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δυνατότητες να διοικήσει τον δήμο σε άλλη από την συνηθισμένη κατεύθυνση.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται την αυτονομία των μαζικών χώρων και υποστηρίζει την δράση τους. Παραμένουμε πιστοί στις θέσεις αρχών που σε κάθε ευκαιρία έχουμε διακηρύξει. Αυτό το αποδεικνύει η μέχρι τώρα στάση μας στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου μας.

Εμείς δεν δώσαμε και ούτε δίνουμε χρίσματα.

Αυτές οι πρακτικές παραπέμπουν σε πρακτικές άλλων κομμάτων που σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση κομματικών ή προσωπικών συμφερόντων και θυμούνται ή ξεχνάνε ανάλογα με την περίπτωση την ανεξαρτησία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Στηρίζουμε την Ενωτική Πρωτοβουλία με τη συμμετοχή μας σε αυτήν. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε από πλήθος συμπολιτών μας που προέρχονται από ένα ευρύτατο πολιτικό φάσμα. Αρκεί να δείτε ποιοι συμμετέχουν και βοηθούν στην Ενωτική Πρωτοβουλία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι άλλες δημοτικές παρατάξεις διασπώνται ενώ η Ενωτική Πρωτοβουλία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνθέτει δημιουργικά, διαφορετικές δυνάμεις.

Εμείς συμμετέχουμε συνεισφέροντας την δική μας ιδιαίτερη άποψη, σε συνθήκες διαλόγου και σεβασμού της διαφορετικότητας όλων όσων από κοινού αποφασίσαμε την δημιουργία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Μπορούμε να συζητάμε και να συμφωνούμε για ζητήματα που αφορούν στον τόπο μας.

Σεβόμαστε ιδιαίτερα την προσωπικότητα του επικεφαλής της, που αποτελεί αν θέλετε εγγύηση της ανεξαρτησίας από κόμματα και πολιτικούς σχηματισμούς, ακόμη και για τους πλέον κακόπιστους ή καχύποπτους που δεν πείθονται από τις δικές μας θέσεις.

Για να τελειώνουμε λοιπόν. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσουν την μάχη για την νίκη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, γιατί έτσι θεωρούμε ότι βοηθάμε τον τόπο μας. Μαζί μας θα είναι και μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι και άλλων κομμάτων. Αυτό το γεγονός καθώς και ο ομαδικός τρόπος λειτουργίας της Πρωτοβουλίας, την καθιστά ανεξάρτητη και ενωτική παράταξη, ελκυστική για όλους τους Ναυπάκτιους.

Το “όψιμο” ενδιαφέρον μερικών (γνωστών από παλιότερα) για την ανεξαρτησία της παράταξης και το δήθεν  χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, φανερώνει την ανησυχία τους από την μεγάλη δυναμική και την απήχηση που βρίσκει η Ενωτική Πρωτοβουλία σε όλο και μεγαλύτερα τμήματα των συμπολιτών μας και αποσκοπεί στο να ανακόψει αυτή ακριβώς την ανοδική πορεία.

Όμως είναι γελασμένοι. Οι συμπολίτες μας φαίνεται να έχουν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα.

Καλούμε όλους τους πολίτες και φυσικά τους φίλους μας να δραστηριοποιηθούν μέσα από την Ενωτική Πρωτοβουλία .

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, ο λαός μας ρίχτηκε στον λάκκο των λεόντων της Τρόικας και μόνη διέξοδος είναι η ενωτική δράση.

Κανείς μόνος του στην κρίση, όλοι μαζί μπορούμε.

 
 

20 Σχολια

 1. Κων/νος

  Μιλαει και ο Δουρος να πουμε που εχει κατεβει 60 φορες για βουλευτης και αλλες τόσες για δημοτικος συμβουλος

  Reply
  • Ανωνυμος

   Παντοτε συνεπης ομως στην αριστερα ,η οποια κανει νοημα τωρα σε χιλιαδες ανθρωπους ωστε να αποτραπει η καταστροφη της Ελλαδας και να βαλει τελος στην οικονομικη (και οχι μονο) εξαθλιωση των Ελληνων

   Reply
 2. Anonymous

  Η φράση ”Για να τελειώνουμε λοιπόν” απευθύνεται στους ψηφοφόρους ή σε όσους διαφώνησαν στην τοπική οργάνωση με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις?

  Reply
 3. Anonymous

  – “Με μεγάλη πλειοψηφία η οργάνωσή μας αποφάσισε να συμμετέχει στην Ενωτική Πρωτοβουλία.” Αφού υπήρξε πλειοψηφία και μειοψηφία,άρα υπήρξε και ψηφοφορία . . .
  – “Εμείς δεν δώσαμε και ούτε δίνουμε χρίσματα.” Άμα τελικά ψηφίσατε, τι δώσατε ; Την ευχή σας ;;
  -“Σε αυτήν εξελέγη επικεφαλής, ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Λουκόπουλος.” Να φανταστώ όπως εξελέγη ο Γιωργάκης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ;;
  – “Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ” συνεχίζοντας για το Γιωργάκη: “Είσαι φίλος; Γίνε μέλος!”

  Reply
 4. Anonymous

  δήλαδή την έχει τη στήριξη ή το χρίσμα -όπως θες το λες, δεν πρέπει να παίζουμε μετιςλέξεις-

  Reply
 5. Giannis

  Βρε παιδιά μην ασχολείστε με τους κακεντρεχείς. Στη Ναύπακτο ζούμε και όλοι μας ξέρουμε το ποιον του καθένα. Ξέρουμε και τον γιατρό και τον Τάκη, και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως το ήθος και η εντιμότητα και των 2, αλλά και της πλειοψηφίας της συγκεκριμένης παράταξης.
  Είναι απλό, δεν έχουν τι να βρουν να που εναντίον της Πρωτοβουλίας, και ξαφνικά βγάλαν τον Τάκη ΣΥΡΙΖΑ. Να γελάει ο κόσμος, μην ασχολείστε, θα σαρώσετε!

  Reply
  • Anonymous

   Αφού λες ότι ξέρεις το ποιον του γιατρού κι εσύ και όλη η Ναύπακτος, γιατί δεν βγήκε δημ. σύμβουλος ποτέ, απ’ όσο θυμάμαι ;; Μα γιατί είναι με τη στάμπα του αριστερού . . . Και τώρα που αποκυρήττει τη στάμπα, θυμηθήκατε το ήθος και το ποιον του . . . Αυτό κι αν είναι κακεντρέχεια καλέ μου άνθρωπε . . . Στη Ναύπακτο ό,τι και να κάνεις δεν έχει σημασία. Σημασία έχει αν είσαι δεξιός ή αριστερός, γι’αυτό και όλο αυτό το κυνηγητό με το χρίσμα. Αυτή είναι η αλήθεια. Πήγε η μισή Κίνηση Πολιτών που την είχε ψηφίσει το 10% ΜΟΝΟ, επειδή ήταν αριστεροί. Και τώρα που το παίζουν “αχρωμάτιστοι”, θυμηθήκαμε το ποιον τους. Ήμαρτον πια, μια κωλοτούμπα κάνουν αυτοί, και άλλες 10 οι παρατρεχάμενοί τους . . .

   Reply
 6. Αλεκος

  Και μόνο τα σχόλια των γραφικών σας αντιπάλων δείχνει πόσο σας υπολογίζουν.
  Αλλά ο Τάκης ΣΥΡΙΖΑ; ΧΑΧΑΧΑ
  Γελάει και το παρδαλό κατσίκι δάσκαλε, άστους, ξεφτιλίζονται…

  Reply
  • Anonymous

   Ότι ξεφτιλίζονται κάποιοι είναι σίγουρο. Το θέμα είναι αν μπορείς να δεις ποιοι είναι αυτοί…

   Reply
 7. @net

  Κυριε Συντονιστά
  Στο όνομα της διαφάνειας πότε μπορούμε να πληροφορηθούμε (επιτέλους !!!) τα μέλη της τοπικής οργάνωσης ???
  Και εσεις απο διάφορα μετερίζια στο πρόσφατο παρελθόν την οποιαδήποτε στήριξη κόμματος, “χρίσμα” το λέγατε και δεν αποσαφηνίζετε επαρκώς σήμερα το άγχος της διαφοροποίσής σας.
  Γιατί μόνο εσείς μπορείτε να αναμιγνύεται χρώματα, κόμματα, τάσεις και παρατάξεις και ουδείς άλλος δεν μπορεί ????
  Η προσωπικότητα του επικεφαλής σε έναν συνδυασμό διεκδίκησης Δημαρχιακού θώκου , μέσα στο σημερινό αυτοδιοικητικό περιβάλλον απο μόνη της δεν διασφαλίζει τίποτα. Ο Δήμος απαιτεί συνέργεις και στελέχη για να διοικηθεί και αυτό είναι ίσως πιο σοβαρό απο τον ίδιο των επικεφαλής.
  Τα πρόσωπα (δημοτικοί σύμβουλοι) μέσω της ψήφου τους σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας για τον πολίτη παρέχοντάς του τα εχέγγυα της εντιμης και αποτελεσματικής διακυβέρνησης.
  Τα ίδια πρόσωπα ως στελέχη και μέλη της διοίκησης (αντιδήμαρχοι και λοιπές θέσεις) θα μετουσιώσουν τις προσωπικές ικανότητες και εμπειρίες τους σε συνδυασμό με τις προγραμματικές θέσεις σε πολιτικές-δράσεις-αποφάσεις για το συμφέρον του πολίτη.
  και όπως δεν θα βάζαμε π.χ. τον κ. Ξηρό υπεύθυνο αντιδήμαρχο Παιδείας ή τον κ. Κασιδιάρη υπεύθυνο κοινωνικής πολιτικής και μεταναστών έτσι λοιπόν τα βιολιά της ορχήστρας έχουν ίσως μεγαλύτερη σημασία απο τον Μαέστρο.

  Reply
 8. μαρια

  Μπράβο κ. Δημήτρη. Από τους λίγους με μεγάλη πορεία στη πολιτική, χωρίς ίχνος ψεγαδιού. Απόλυτα καθαρός, ειλικρινής και ακομπλεξάριστος στηρίζοντας για Δήμαρχο έναν κεντροδεξιό αξιόλο συμπολίτη μας, σε μια εποχή που η αριστερά και συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο παραπέντε του να γίνει κυβέρνηση.
  Αλλοι στη θέση του, θα κινούνταν υπογείως για να πάρουν το χρίσμα του κόμματος. Ο κ. Δημήτρης όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά στηρίζει τον κεντροδεξιό Λουκόπουλο, γιατί πολύ απλά τον εκτιμά και αφουγκράζεται την κοινωνία.
  Μπράβο και πάλι μπράβο κ. Δημήτρη!

  Reply
 9. τζον

  Μαζί σας παιδιά. Μόνο μια συμβουλή. Κάντε λίγο στη μπάντα τους υποτιθέμενους παράγοντες. Είναι οι μόνοι που σας κάνουν κακό. Ναι έχουν κάποιους ψήφους, αλλά έχουν πολλαπλάσιους εχθρούς.
  Τάκη βάλε φρσκαδούρα: ήδη έχεις, βάλε και άλλους και θα βγεις από την πρώτη κυριακή. Αν γεμίσεις με παράγοντες θα έχεις πρόβλημα. Και μιλάω για τη 2η Κυριακή…

  Reply
 10. ανώνυμος

  Μπράβο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Αλλού σφάζονται τα… “συντρόφια” για το ποιος θα πάρει το χρίσμα, και στη Ναύπακτο χωρίς να ανοίξει μύτη, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει, χωρίς να καπελώνει, μια προσωπικότητα πάνω και πέρα απο΄κόμματα, μαζικά και ανοιχτά. Πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση η διαχείριση του θέματος. Μπράβος σας κύριε Δούρο.

  Reply
 11. Tρομπατμαν

  καημενη Μαρια αμα ο Δουρος εψαχνε για κομματικο χρισμα λογω δημοτικων εκλογων,πως θα μπει μπροστα,ΠΑΛΙ, για τις βουλευτικες τωρα που φαινεται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ παει μπροστα…?? ελα να σε βγαλω δημαρχο να με βγαλεις αυριο βουλευτη..ωρε για χαζους μας περνατε ή για βελανιδοφαγους???

  Reply
 12. ανώνυμος

  Τόσο μίσος για τον Δούρο και τον Λουκόπουλο…
  Και μετά απορούμε πώς φτάσαμε εδώ.
  Δώστε όραμα για τη πόλη, μην ακούτε τους γραφικούς. Προσπαθούν να βγουν από την απομόνωση, αλλά μόνο για να γελάς είναι…

  Reply
 13. Τρομπατμαν

  γιατι πρεπει καποιος ΚΑΘΕ φορα να σου δινει ΟΡΑΜΑ φιλε 16.39?..για πρεπει καποιος ΑΛΛΟΣ καθε φορα να κανει κατι για ΣΕΝΑ..αμα ΘΕΣ οραμα,αμα ΕΧΕΙΣ οραμα κανε κατι ΕΣΥ για την πολη σου απο το να περιμενεις να συρθεις πισω απο καποιον μπλε/πρασινο/κοκκινο/πορτοκαλι με μπλε βουλες..τοσα χρονια που περιμενες τους οραματιστες εφτασες στο 2014 να ψοφανε απο την πεινα στους δρομους..αν λοιπον δεν εισαι σε γυαλα και βολεμενος οπως οι κυριοι που ηρθαν να σωσουν την πολη αφου πρωτα εσωσαν τοσα χρονια την τσεπη τους βγες εξω και κανε πραγματα για την πολη ΣΟΥ ειτε ΜΟΝΟΣ ειτε με αλλα ατομα,αφθαρτα,καθαρα,νεα…προφανως δεν εννοω οτι ο Τακης ειναι παλιος και βρωμικος..ολοι οι αλλοι που εχει μαζεψει στο κλουβι με τις τρελες ομως-πλην ελαχιστων εξαιρέσεων- ειναι οτι χειροτερο περασε απο την πολη και την χωρα σαν λογικη τα τελευταια 30 χρονια..ρεμουλα,κλαπ κλαπ,σημαιακια,ταξιματα και ‘θα’..να εβλεπα καθαρα προσωπα με ικανοτητες και θεληση να ψηφισω Τακη και με τα ποδια..να βλεπουμε παρακμιακους παλαιοκομματιστες και γυρολογους που ψαχνουν πολιτικο στασιδι να τον πλαισιώνουν με λυπει γτ και σαν μαθητης του ακομα τον ειχα και τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση…

  Reply
 14. "ΠΡΟΒΑΤΟ"

  Επειδή ο κ. Δούρος φαίνεται να πιστεύει ότι μπορεί, με μεγάλη ευκολία και με τον τρόπο που του αρέσει, να «τελειώνει» δύσκολα πράγματα που αφορούν πολλούς, είναι χρήσιμο να βάλουμε μερικά πράγματα σε τάξη για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα στο τέλος.
  • Οι γενικές κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις Δημοτικές Εκλογές.
  «Προχωρούμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με αυτοδιοικητικά σχήματα με αντιμνημονιακά, ριζοσπαστικά, δημοκρατικά, οικολογικά και αντιφασιστικά χαρακτηριστικά, με βάση τον αυτοδιοικητικό λόγο που επεξεργαστήκαμε και τις συλλογικές θέσεις που διαμορφώσαμε, με αιχμή την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων και του Καλλικράτη. Το πρόγραμμά μάς θα αποτελέσει τον άξονα για πλατειά εκλογική συνεργασία, η οποία δεν μπορεί να αφορά ούτε φθαρμένα κόμματα, ούτε αναξιόπιστα πρόσωπα, ούτε μνημονιακού τύπου πολιτικές.»
  (Απόσπασμα από την Πολιτική Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, 1/9/2013)
  • Η «δημιουργική» εφαρμογή των κατευθύνσεων αυτών στην Ναυπακτία !!
  «Για να τελειώνουμε λοιπόν. Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσουν την μάχη για την νίκη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, γιατί έτσι θεωρούμε ότι βοηθάμε τον τόπο μας. Μαζί μας θα είναι και μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι και άλλων κομμάτων. Αυτό το γεγονός καθώς και ο ομαδικός τρόπος λειτουργίας της Πρωτοβουλίας, την καθιστά ανεξάρτητη και ενωτική παράταξη, ελκυστική για όλους τους Ναυπάκτιους.»

  (Η κατακλείδα των απόψεων του κ Δ. ΔΟΥΡΟΥ ,συντονιστή της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ναυπάκτου)

  • Άλλες απόψεις.
  «Όποιος επιπλέον προωθεί ή προσβλέπει στην εκλογή δήθεν ικανών και άξιων προσώπων γενικά και αφηρημένα-δηλαδή με όρους παραγοντισμού- τότε συνειδητά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σύμφωνα με τις επιδιώξεις του. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν οι απόψεις αυτές συνοδεύονται από τη συγκρότηση ιδεολογικά παράταιρων συμμαχιών, με ευκαιριακές συνενώσεις, καιροσκοπικές μεθοδεύσεις, προσωπικές στρατηγικές και δημοτικά σχήματα μιας χρήσης!»
  (Απόσπασμα από το άρθρο «Αριστερά και Αυτοδιοικητικές Εκλογές στη Ναυπακτία» της κας Γ. ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

  Εύκολα λοιπόν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΠΡΟΒΑΤΑ και γι’ αυτό δεν χρειάζονται κανένα ΤΣΟΜΠΑΝΗ !!!

  Reply
 15. anonynos

  i nafpaktos einai kanena kapi? den exei neolaia? den exei neoys me ptyxia kai oreksi gia tin aytodioikisi? osyriza den exei tetoia meli me ithiki kai timioys ? me idees kai oreksi? oi syntaksioyxoi einai to mellon ? poy toys meiwse ti syntaksi i troika kai psaxnoyn extradakia sto dimo , ti xrisma kai prasina aloga afoy oloi einai oprwin pasokoi anamemigmenoi me diafthora, matia vgazoyn oi eikones !!!!poy na iksere o tsipras ti kanoyn ta stelexi toy stin eparxia!!!eleos!!!

  Reply
 16. NafsΠΟΛΙΤΕΙΑ

  Έχει γίνει ειδικός ο κ. Δούρος στην συσκότιση των πραγματικών γεγονότων.

  1. Η απόφαση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στην παραίτηση 2 μελών της τοπικής Γραμματείας.
  2. Εαν δεν ειναι στήριξη τότε γιατι η τοπική οργάνωση δεν δημοσιεύει τα κείμενα της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας για να κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες; Οι διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ περί δημοκρατίας και διαφάνειας σταματούν όταν αφορά απόφάσεις του κόμματος;
  3. Από πότε ο κ. Δούρος και ή παρέα του συμμετείχαν στην Πρωτοβουλία και πότε πήρε απόφαση η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει; Με ποιά απόφαση, ποιανού οργάνου αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία πριν απο την απόφαση του Δεκεμβρίου;
  4. Το κόμμα δεν στήριζε την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ; Πότε αποφάσισε το κόμμα να μην συνεχίσει η Κίνηση την διαδρομή της;

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  Reply
 17. Νίκος

  Οι του ΣΥΡΙΖΑ αφού έχουν αποτύχει τόσες φορές να βγάλουν κάποιον του δικού τους χώρου, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να στηρίξουν τον κ. Λουκόπουλο. Εκείνος ο Καρακώστας που είναι ρε παιδιά;

  Reply

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.