Το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία της Ψανής και συγκεκριμένα στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου- Λυκείου. Αφορμή το «3on3basket», το οποίο διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπακτίας, σε συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει».

Η ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής το βράδυ της Πέμπτης, αποτελεί τον προάγγελο των όσων θα διαδραματισθούν το απόγευμα του Σαββάτου, με πρωταγωνιστές δεκάδες μικρούς και μεγάλους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θα τα παίξουν… όλα για όλα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα πρώτοι θα μπουν στο γήπεδο, στις 18:00, οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 19:30 οι μαθητές του Λυκείου, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με τις ομάδες άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα ξεκινήσουν στις 20:30.

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων, με την κατανομή τους σε ομίλους, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες λίγη ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά, ενώ η απονομή των νικητών θα γίνει με το τέλος των παιχνιδιών όλων των κατηγοριών. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977413057 (Γιώργος Σταθάτος, τεχνικός διευθυντής ΠΑΣ Ναυπάκτου). Υπενθυμίζεται ότι το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 5,00 ευρώ. Τα χρήματα θα αποδίδονται στον Σύλλογο ΠΑΣ Ναυπάκτου για την κάλυψη εξόδων διαιτησίας-γραμματείας και αθλητικού υλικού.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.