Η αξιοπιστία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

Ειδικοί Συνεργάτες

Τι έλεγε ο αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας πέρυσι στη συνεδρίαση της ψήφισης του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2015;

«Για παράδειγμα και μόνο την μείωση του κόστους της διοικητικής πυραμίδας του δήμου εάν αθροίσουμε δηλαδή τα χρήματα που δίνονταν τις προηγούμενες περιόδους για το κόστος των αιρετών, των ειδικών συμβούλων και τα λοιπά, η μείωση αυτή που είναι στο μισό μέσα σε πέντε χρόνια θα μας οδηγήσει σε άλλη μία ΣΑΤΑ.

…Δεν υπάρχουν ειδικοί σύμβουλοι, κάναμε κάθε προσπάθεια ξαναλέω να μειώσουμε το κόστος της διοικητικής πυραμίδας μπας και μπορέσουμε να αυξήσουμε το τεχνικό πρόγραμμα και τις άλλες δράσεις του δήμου»

Πόσο συνεπείς έμειναν στις δεσμεύσεις τους ο κ. Καρακώστας και η Ενωτική Πρωτοβουλία;

Πόσους ειδικούς συμβούλους προσέλαβε η δημοτική αρχή Λουκόπουλου; Τέσσερις.

(Κατά σύμπτωση δύο εξ αυτών ήταν υποψήφιοι με την Ενωτική Πρωτοβουλία. Ημετέροι και κολλητοί δηλαδή σύμφωνα με όσα έλεγε ο κ. Καρακώστας, όταν ήταν αντιπολίτευση)

Και πέρα από τους τέσσερις προστέθηκε και ένας πέμπτος σύμβουλος που θα προσλάβει η δημοτική αρχή Λουκόπουλου. Ονομάστηκε «τεχνικός σύμβουλος για την υποβολή προτάσεων» και θα κοστίσει στον δήμο 24.600 ευρώ για υπηρεσίες που θα προσφέρει για δώδεκα μήνες.

Ένα μικρό δείγμα της ασυνέπειας και της αναξιοπιστίας όσων λέει και γράφει η Ενωτική Πρωτοβουλία.

Ναύπακτος 3 – 12 – 2015

Γραφείο Τύπου ΑΔΚΝ

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.