Με ανάρτησή της η ιστοσελίδα katafigio-amorani.gr, την οποία κοινοποιεί και θέτει υπ” όψιν του LepantoMag.gr, θίγει το ζήτημα της διαχείρισης των μικροπροβλημάτων από  το Δήμο Ναυπακτίας. Αφορμή για την εν λόγω οι καμένοι προβολείς στην πλατεία του χωριού.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «Ζητάμε άμεσα να πάρει θέση τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Κοτρωνιάς και να μας πει εάν μπορεί να διαθέσει κάποιο κονδύλι για φτιαχτούν τα φώτα άμεσα. Φτάνουμε να ζητάμε την βοήθεια του Δημάρχου γιατί κάποιοι απλά δεν μπορούν την δουλειά τους. Τώρα εάν δεν μπορεί να διαθέσει ο δήμος χρήματα εμείς έχουμε προτάσεις από εθελοντές όπου μπορούνε να αναλάβουμε την επισκευή των προβολέων«.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:

Ανικανότητα, ανευθυνότητα, αδιαφορία, έλλειψη πόρων και ενδιαφέροντος, μεγάλη ζημιά που δεν μπορούν να διαχειρστούν οι τεχνικές υπηρεσίες κάτι από όλα αυτά ισχύει και ο Δήμος Ναυπακτίας δεν μπορεί ή δεν θέλει να λύσει μικροπροβλήματα στο Καταφύγιο Ναυπακτίας.

Περίπου τρία  χρόνια είναι καμένοι οι δύο προβολείς που βρίσκονται πάνω στον πλάτανο στην πλατεία του χωριού και η δημοτική αρχή εμπαίζει τους κατοίκους. Την μία στέλνει τον ηλεκτρολόγο για να φτιάξει την βλάβη την άλλη στέλνει λάμπα διότι είναι καμένη η λάμπα την άλλη στέλνει μετασχηματιστή διότι δεν δουλεύει ο παλιός. Το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθεί σαστισμένη η τοπική αρχή τις εξελίξεις, να πηγαινοέρχονται υλικά και άνθρωποι πάνω από μια διετία για να φτιάξουν δύο προβολείς. Νοοτροπία δημοσίου που ακόμα βασιλεύει. Μήπως ζητάει κανένας ευθύνες για τις χαμένες εργατοώρες ή την μη αποτελεσματικότητα.

Τώρα όλοι εσείς που έχετε σοβαρότατα προβλήματα και περιμένετε να τα λύσετε δεν βλέπω φως στο τούνελ εδώ δύο προβολείς δεν μπορούν να επισκευάσουν.

Ζητάμε άμεσα να πάρει θέση τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Κοτρωνιάς και να μας πει εάν μπορεί να διαθέσει κάποιο κονδύλι για φτιαχτούν τα φώτα άμεσα. Φτάνουμε να ζητάμε την βοήθεια του Δημάρχου γιατί κάποιοι απλά δεν μπορούν την δουλειά τους. Τώρα εάν δεν μπορεί να διαθέσει ο δήμος χρήματα εμείς έχουμε προτάσεις από εθελοντές όπου μπορούνε να αναλάβουμε την επισκευή των προβολέων.

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.