Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου, με την συμμετοχή των μικρών μας φίλων να ξεπερνά κάθε προσδοκία (πάνω από 4.000 επισκέπτες στις τρείς ημέρες εκδηλώσεων). Για άλλη μια χρονιά οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξέχαστο τριήμερο ξεγνοιασιάς, αλλά και να συλλέξουν πρωτόγνωρες εμπειρίες από επαγγελματίες του χώρου.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, που στήριξε οικονομικά αλλά και θεματικά την προσπάθειά μας, μιας και το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στην ανακύκλωση.

Η Κοιν. Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, ευχαριστεί:

  • Τις επιχειρήσεις της Ναυπάκτου που συμμετείχαν με περίπτερα και δραστηριότητες στον κήπο του Ξενία.
  • Τους πολίτες και ιδιαίτερα του επαγγελματίες της Ναυπάκτου που αγκάλιασαν την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή
  • Τους Χορηγούς μας (Μεγάλους, Μικρούς, Υποστηρικτές, Χορηγούς Επικοινωνίας) που σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του
  • Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Ναυπακτίας για την στήριξή τους
  • Τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Ναυπάκτου) που υποστήριξαν την εκδήλωση και τις τρείς ημέρες
  • Τους πάνω από 50 εθελοντές που δούλεψαν για την εκδήλωση, ο καθένας από το δικό του πόστο και την δικές του δυνατότητες, αλλά όλοι τους με την ίδια θέληση για προσφορά.

Το Παιδικό Φεστιβάλ Ναυπάκτου, ήταν μια από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄. Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από την διοργάνωση παρόμοιων στοχευμένων δράσεων, που θα προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, θα συμβάλλουμε στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας.

Σας ευχαριστούμε για της στήριξή σας.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ.

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.