Ατρόμητος Αντιρρίου – Φλόγα Παλαιομάνινας 0-1 

Η Φλόγα Παλαιομάνινας κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 2014-15 επικρατώντας στον τελικό του Ατρομήτου Αντιρρίου με 1-0 με γκολ του Κοντοπάνου στο 15′ έπειτα από ασίστ του Μικελάτου.

Η Φλόγα στην παρθενική της εμφάνιση σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ κατάφερε να πάρει το Κύπελλο στην Παλαιομάνινα δίκαια καθώς καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο του αγώνα και φαινόταν πως πολύ δύσκολα θα το έχανε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν το “καλό” της Φλόγας καθώς από το πρώτο λεπτό με επιθετικές αιχμές τους Μικελάτο και Κοντοπάνο απειλούσαν την εστία του Φλωρόπουλου που βρέθηκε εκπληκτική μέρα. Το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν ο Μικελάτος έκανε μια πολύ καλή κούρσα πέρασε τους αντιπάλους του και έβγαλε τετ-α-τετ τον Κοντοπάνο που με δυνατό σουτ δεν αστόχησε γράφοντας το 0-1 στο 15′. Στη συνέχεια η Φλόγα συνέχισε να επιτίθεται και έχασε και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μικελάτο , τον Κοντοπάνο , τον Καντάνη και τον Μακρή όμως το ημίχρονο έκλεισε χωρίς αλλαγές.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι τακτικής , με τη Φλόγα να βγαίνει μεν μπροστά αλλά με περισσότερη προσοχή στα αμυντικά της καθήκοντα. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να βγει με αξιώσεις προς την περιοχή του Ρόκου και η πρώτη καλή στιγμή της ήταν στο 75′ με την απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του Αντιρρίου έγινε στο 85′ όταν το σουτ του Δημητρόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τραγουλιάς σε μια φάση που ο Ατρόμητος υποστηρίζει πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του τελικού και ο διαιτητής Ματσούκας μετά και από τις καθυστερήσεις σφύριξε τη λήξη του ματς.

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίχτες της Φλόγας έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας ενώ οι του Ατρομήτου άλλοι έπεσαν στον Ματσούκα για διαμαρτυρίες ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν φασαρίες με παίχτες της Φλόγας , γεγονός που πήγε να χαλάσει την πολύ όμορφη εικόνα του τελικού.

Αποδοκιμασίες είχαμε και στην απονομή του Κυπέλλου τόσο προς τους διαιτητές , όσο και προς τον κ.Νικολέτα κι τον κ.Παπαχρήστο.

Μετά την απονομή στο γήπεδο μπήκε ο πρώην προπονητής της Φλόγας κ.Κονδύλης που αποθεώθηκε από τους πρώην παίχτες του ενώ οι παίχτες αποθέωσαν με τη σειρά τους και τον Πρόεδρο τους , τον Χρήστο Κουτσομπίνα με το γνωστό σύνθημα “είναι τρελός ο πρόεδρος!!!!!

Ατρόμητος Ανιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (91′ Κάκκος Δ.), Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Δημητρόπουλος, Παπαποστόλου, Βαρελάς (57′ Σκανιάς), Πετσίνης, Αλεξόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κάκκος Β. (78′ Μπανιάς)
Φλόγα Παλαιομάνινας (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλια΄ς, Καλοκαίρης, Ζαχαρόποπουλος, Κουρσάρης, καντάνης, Τζουλιάνο (91′ Κόκκαλης), Μακρής, Νούλας (78′ Χονδρογιάννης), Μικελάτος (95′ ξένος), Κοντοπάνος
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.