Στο Αγγελόκαστρο το ντέρμπι

Για την 3η Αγωνιστική των play offs της Α΄Κατηγορίας ο ΑΟ  Φλόγα Παλαιομάνινας θα υποδεχθεί το Ναυπακτιακό Αστέρα και η αναμέτρηση συνιστά το μεγάλο ματς της διαδικασίας αυτής. Στο άλλο παιγνίδι ο Ατρόμητος Αντιρρίου θα φιλοξενήσει τον Ν. Θέρμιο Απόλλωνα.  Ο Ναυπακτιακός έχει 13 βαθμούς, ο Θέρμιος 11, η Φλόγα 10 και ο Ατρόμητος 0. Οι αγώνες επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 05:00 το απόγευμα, αλλά υπήρξαν αντιρρήσεις από πολλές πλευρές καθώς με τη λήξη τους θα ξεκινούσε το δημοφιλές παιγνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό για την Σούπερ Λιγκ. Η διοργανώτρια το έλαβε υπόψιν έστω κι αργά, δίνοντας λύση με… ημίμετρο: μετέθεσε την ώρα έναρξης στις 4:30, αν και όλοι περίμεναν να ξεκινούν τα ματς στις 4:00, δεδομένου ότι και ο υδράργυρος δεν έχει ανέβει ακόμα ψηλά και προβλέπεται βροχερός καιρός για το Σαββατοκύριακο, με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Πέρα απ’ αυτό εκ μέρους της Επιτροπής Πρωταθλήματος, συνέβη και ο ορισμός ενός διαιτητή που στο άκουσμά του, δεν ήτα εύκολος να γίνει πιστευτός.  Πριν ένα περίπου χρόνο η διαιτησία του Καραβασίλη είχε γίνει «πέτρα του σκανδάλου» σε ματς των play offs ανάμεσα σε Ναυπακτιακό Αστέρα και Φλόγα Παλαιομάνινας. Η αναμέτρηση έγινε στη Ναύπακτο και κατά γενική ομολογία ο διαιτητής έκανε οφθαλμοφανή λάθη υπέρ του Ναυπακτιακού, λάθη που τον βοήθησαν να νικήσει 2-1. Ο πρόεδρος της Φλόγας Χρήστος Κουτσομπίνας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία αυτή και υπήρχε  η φράση «Από πότε ο διαιτητής ενός αγώνα στέλνει μήνυμα στον πρόεδρο μιας ομάδας που σφυρίζει, για να πιουν καφέ πριν την αναμέτρηση;».  Στη συνέχεια (σχεδόν) όλοι μάθαμε – όπως και η ΕΠΣΝΑ άσχετα αν… σφύριξε αδιάφορα- τι ακριβώς είχε συμβεί…  Κι έρχεται ο ορισμός του Καραβασίλη στον Κυριακάτικο αγώνα της Φλόγας με το Ναυπακτιακό! Σαφώς κάποια πρόφαση θα υπάρχει γι’ αυτό τον ορισμό, αλλά είναι άστοχη. Κυρίως για τον διαιτητή, που κάθε ανθρώπινο λάθος του μπορεί να  θεωρηθεί σκόπιμο. Από το Ναυπακτιακό  σαν «ξεχρέωμα» των περσινών λαθών του κι απ΄τη Φλόγα – που έκτοτε δεν την  έχει παίξει ξανά – σαν  «εκδίκηση»  για την περσινή ανακοίνωση.

Στα αγωνιστικά,   Φλόγα  και Ναυπακτιακός  εμφανίζονται σε ετοιμότητα για την μεταξύ  τους αναμέτρηση ύστερα μάλιστα από τις νίκες τους την Τετάρτη. Ο Αστέρας πρέπει να αντιμετωπίσει την απουσία του Καμμένου που αποβλήθηκε και θα λείψουν  οι υπηρεσίες του στην μεσαία γραμμή, όπου με τον Θεοδοσίου έδειξε να «ξαναγεννιέται». Στον αντίποδα η Φλόγα θα κουβαλάει το «βάρος» του αποτελέσματος, διότι κάθε άλλο πέραν της νίκης   μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Στο πρωτάθλημα το ματς του Αγγελοκάστρου είχε λήξει 2-2 και στη Ναύπακτο είχε επικρατήσει με 2-2 η Φλόγα, μεν προπονητές  σε κείνα τα παιγνίδια τους Βασιλείου και Πανουργιά. Ο Ζαχαράκης έφυγε με τραυματισμό στο ματς με τον Ατρόμητο και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί.

Στο Αντίρριο ο Ατρόμητος θα στερηθεί και πάλι τον Βασίλη Κάκκο και ο Θέρμιος θα έχει ξανά τον Τόσκα. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την  Φλόγα και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό, όμως υπολογίζεται πλέον κανονικά καθώς υπέστη τράβηγμα και όχι θλάση, δίνοντας λύσεις  στον  Γιώργο Γιάκο στον δημιουργιό τομέα της ομάδος του. Ο Στεργίου που τραυματίστηκε την Τετάρτη ίσως  βρεθεί προσωρινά εκτός πλάνων.

ΚΥΡΙΑΚΗ  10-4-2016  ΩΡΑ  16:30

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (A΄ PLAY OFFS)

ΛΙΟΝΑΣ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΡΟΔΑΤΟΣ

ΑΟ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ (A΄ PLAY OFFS)

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ – ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

 

 

πηγή: Γιώργος Παπαϊωάννου για τη εφημερίδα «Συνείδηση»

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.