Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στο όρος Σκόλλις (υψ.960 μ.).

Το όρος Σκόλλις βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του νομού Αχαΐας και η ανάβαση στην κορυφή Προφήτης Ηλίας γίνεται από το χωριό Σανταμέρι.

Η διάρκεια της ανάβασης είναι  περίπου 2.30΄ώρες, σε σχετικά εύκολη διαδρομή  και από την κορυφή η θέα προς τον Ερύμανθο και την τεχνητή λίμνη Πηνειού είναι καταπληκτική.

Μετά την ανάβαση επίσκεψη στη γειτονική Μονή Αγίου Νικολάου.

Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η αναχώρηση στις 07.00΄από την πλατεία λιμανιού.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, με τον Τσιριμώκο Ιωάννη 6974866205

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

Εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκια, σακκίδιο πλάτης, ζευγάρι μπατόν, αντιανεμικό-αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή καθώς και δεύτερη αλλαξιά ρούχων.

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ

 

·          Η συμμετοχή στις εκδρομές-αναβάσεις του Συλλόγου είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του.

·          Οι συμμετέχοντες στις εκδρομές-αναβάσεις του Συλλόγου αποδέχονται ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα, τηρούν τις οδηγίες του αρχηγού και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τυχόν ατύχημα που θα οφείλεται σε υπαιτιότητά τους.

·          Ο αρχηγός της εκάστοτε εκδρομής-ανάβασης δικαιούται να κάνει επιλογή των συμμετεχόντων για λόγους ομαδικής ή ατομικής ασφάλειας.

·          Το πρόγραμμα των εκδρομών-αναβάσεων ενδέχεται να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, τη δυσκολία των διαδρομών και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων.

·          Οι ώρες πορείας που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή-ανάβαση είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε μέσο ορειβατικό περπάτημα, είναι συνολικές(ανάβαση-κατάβαση) και προφανώς χωρίς τις απαραίτητες στάσεις.

·          Πληροφορίες για τις εκδρομές-αναβάσεις παρέχει ο εκάστοτε αρχηγός.

Και να μην ξεχνάμε! Στα βουνά ανεβαίνουμε για την άσκηση και την ευχαρίστησή μας. Ποτέ δεν ξεπερνάμε τις δυνάμεις μας. Καλό είναι να είμαστε σε ομάδες τουλάχιστον των τριών ατόμων για λόγους ασφαλείας.

 

 

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.