Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στην Ακαδημία Ναυπάκτου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα περίοδο, με προσήλωση στη φιλοσοφία που μας χαρακτήρισε και την προηγούμενη χρονιά.

Η Διοίκηση και ο προπονητής, κ. Γαβριήλ Βελής, συμφώνησαν στην ανάγκη να εμφανιστεί η ομάδα ακόμα πιο δυνατή τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας παράλληλα το καλό έργο και τις διακρίσεις στα τμήματα υποδομής, με αποκλειστικό στόχο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας, μέλημα, τόσο της Διοίκησης όσο και του προπονητή, είναι να παραμείνει ο μεγαλύτερος αριθμός των ποδοσφαιριστών και να ενισχυθεί με ταλαντούχους νέους, κάτω των 20 ετών, όπως και να επιλέξει προσεκτικά κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Ναυπακτίας. Από κοινού, Διοίκηση και προπονητική ομάδα, έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με ορισμένους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν κάποιες από αυτές.

Παράλληλα, προσηλωμένοι στην ανάγκη λειτουργίας σε επαγγελματικό επίπεδο και προώθησης του αθλήματος σε υγιή και σύγχρονα πρότυπα, ανακοινώνεται η συμμετοχή στην ομάδα του Χάρη Χατζηγεωργίου, ως υπεύθυνου επικοινωνίας αυτής.

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου, συμπληρώνοντας αυτήν του παιδικού τμήματος, που έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα περίοδο.

Η Ακαδημία Ναυπάκτου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να λειτουργεί με επαγγελματισμό, στοχεύοντας σε υψηλές θέσεις βαθμολογίας , με σταθερό οδηγό της δράσης μας το ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ και την αθλητική άμιλλα.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.