Συνελήφθησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες, για την υπόθεση αφαιρεσης αντικειμενων και εξοπλισμου αξίας 70.000 ευρώ από γνωστό ξενοδοχείο στο Παλαιοξάρι Δωρίδας. Πρόκειται για δύο έλληνες ηλικίας 41 και 57 ετών, κάτοικοι Ναυπάκτου. Η εξιχνίαση της κλοπής έγινε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ευπαλίου. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 57χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ενός ακόμη 41χρονου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από το προανακριτικό έργο, πραγματοποίησαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία και σε αποθήκες του 57χρονου στη Ναύπακτο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό εστιατορίου, έπιπλα και μεγάλο αριθμό άλλων ειδών επαγγελματικής χρήσης (πιάτα, ποτήρια και άλλα), η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ. Όπως προέκυψε από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, ο 57χρονος αφαίρεσε τα προαναφερόμενα είδη από την ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα δεν λειτουργεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, του 41χρονου στη Ναύπακτο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων αξίας 7.000 ευρώ τα οποία είχε προμηθευτεί από τον 57χρονο. Για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 57χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και του 41χρονου για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η δικογραφία σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

 

πηγή: dorida.blogspot.gr

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.