Σε πνιγμό οφείλεται και ο θάνατος του Γιάννη Κορδώση, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι, στην Κατοχή Μεσολογγίου.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό και του δεύτερου άνδρα και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται, ότι και ο θάνατος του 35χρονου Βασίλη Γρατσάνη οφείλεται σε πνιγμό, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στις σορούς των δύο ανδρών.

Οι κηδείες του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση τελούνται το μεσημέρι της Τρίτης, στα Πηγάδια Παλαιομάνινας και την Πεντάλοφο, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Εμπειρογνώμονας που θα οριστεί άμεσα αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού αλλά και για τη μηχανολογική κατάσταση του οχήματος.

πηγή: in.gr

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.