Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο δοκιμαστικών εργασιών του εξοπλισμού και των συστημάτων σε σήραγγες της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών, θα πραγματοποιούνται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από τη Δευτέρα (04/07/2016), έως την Πέμπτη (07/07/2016) και από ώρες 22:00 το βράδυ, έως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας, ολικοί αποκλεισμοί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ1, στο 208ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού  Αθηνών-Πατρών και του ανισόπεδου κόμβου Εγλυκάδας.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών εργασιών, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται από τον κόμβο Κ1, μέσω της πόλης της Πάτρας και συγκεκριμένα ακολουθώντας τη διαδρομή των οδών Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών, στην κατεύθυνση προς Πύργο, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Εγλυκάδας.

Αντίστροφα η κυκλοφορία προς Αθήνα, θα εκτρέπεται από τον κόμβο Εγλυκάδας, μέσω της πόλης της Πάτρας, ακολουθώντας τη διαδρομή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτή Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε. Ο. Αθηνών – Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Παράλληλα για την εκτέλεση προπαρασκευαστικών εργασιών, κατά τις ίδιες ημερομηνίες και από ώρες 07:00 το πρωί έως 19:00 το απόγευμα, ανάμεσα στους δύο κόμβους, θα πραγματοποιούνται, κατά περίπτωση, αποκλεισμοί είτε της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α., είτε της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.