Θετική υπήρξε η ανταπόκριση των Δ.Σ. των πατριδοτοπικών συλλόγων στην πρόσκληση της Ο.ΣΥ.Ν. για ενημέρωσή τους σχετικά με το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD LEADER που πρόσφατα προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αιτωλικής Αναπτυξιακής στο Αντίρριο.
Ο κ. Ι. Τσώτας, ως Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν. η οποία συμπεριλαμβάνεται στους μετόχους της Εταιρείας, στην αρχή της συζήτησης τόνισε τον ιδιαίτερα θετικό ρόλο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α στην πορεία οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας καθώς και την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει η συμμετοχή των συλλόγων σε αυτή τη διαδικασία.
Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER από τον Γεν. Διευθυντή της Αιτωλικής Αναπτυξιακής κ. Χ. Μιχαλόπουλο από τον οποίο δόθηκαν και οι απαραίτητες διευκρινίσεις – απαντήσεις στις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν. Στη συζήτηση πήρε μέρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αιτωλικής Αναπτυξιακής κ. Γ. Σιαμαντάς, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.