Θλίψη προκαλεί η είδηση της απώλειας του τέως βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Δελημήτσου. Ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 77 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή λόγω ανευρύσματος. Ο Παναγιώτης Δελημήτσος με καταγωγή από τη Μακρυνεία διετέλεσε βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κατά την περίοδο 1989-1993, ενώ χρημάτισε και υφυπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συλλυπητήρια από Μεϊμαράκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Δελημήτσου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω την θλίψη μου για την αιφνίδια απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Δελημήτσου. Υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια την Παράταξη, το δημόσιο βίο και την Πατρίδα μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλληπητήρια από Καραγκούνη

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου Παναγιώτη Δελημήτσου. Υπήρξε άξιο στέλεχος της παράταξης. Η παρουσία του και η προσφορά του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στο δημόσιο βίο γενικότερα υπήρξε πολύτιμη. Εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Αθήνα, 3/11/15
Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Κωνσταντίνος Καραγκούνης

πηγή: agrinioculture.gr

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.