Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (19-6-2015) στο Αγρίνιο και στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, τέσσερις ημεδαποί, άνδρες ηλικίας 30,27,21 και 19 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή κατά συναυτουργία.

Στη πρώτη περίπτωση, ο 30χρονος με τον 27χρονο, χθες το πρωί (18-6-2015), στο Μάλεβρο, εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα στην οικία 72χρονου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με φορτηγό αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Αβόρανης – Αγρινίου και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή των δραστών και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (380) ευρώ, το οποίο απόδωσαν τον παθόντα.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 21χρονος με τον 19χρονο, χθες το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, αφαίρεσαν από  οικόπεδο 45χρονου ημεδαπού μεταλλικούς σωλήνες και λάστιχο ποτίσματος αξίας (250) ευρώ, τα οποία φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα πραγματοποίησαν αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες τη στιγμή που απομακρύνονταν από το Μοναστηράκι ενώ βρήκαν στη κατοχή τους και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία τα οποία απόδωσαν στον παθόντα.

Επίσης κατέσχεσαν και το φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης των εγκληματικών τους πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.