Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ σε συνεργασία με τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ θα πραγματοποιήσει το 18ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑ μέχρι το Πάνω Νεόκαστρο.

Παρόλο που το εν λόγω φαράγγι βρίσκεται δίπλα στην πόλη της Ναυπάκτου, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τις ομορφιές που κρύβει. Γι΄ αυτό οι δυο Σύλλογοι εδώ και δεκαοκτώ χρόνια ξεκίνησαν την προσπάθεια με την ετήσια αυτή εκδήλωση να το κάνουν γνωστό τοπικά αλλά και ευρύτερα. Περνώντας κανείς το φαράγγι με τους πολλούς καταρράκτες έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ένα από τα ωραιότερα σημεία της περιοχής μας καθώς επίσης τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου Βουττού κοντά στο χωριό Σκάλα, τα ‘’Οχυρά του  Πάνω Βενέτικου’’ και το παλιό μονοπάτι που συνέδεε το χωριό Πάνω Νεόκαστρο με τη Ναύπακτο.

 Μετά το πέρας του περάσματος θα προσφερθεί γεύμα σε όσους θα συμμετάσχουν σ΄ αυτό στην πλατεία της βρύσης Χοχλαστής στο Πάνω Νεόκαστρο. Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία του Δ.Δ. ΛΥΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ στις 06.30΄. Η διάρκεια της πορείας είναι περίπου 4.00΄ ώρες. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται. Η επιστροφή θα γίνει με λεωφορείο (κόστος 5 ευρώ).

Για να γίνει καλύτερα η οργάνωση της εκδήλωσης, θα πρέπει να μας το δηλώσετε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου27 Ιουνίου 2015.

            Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους Δημ. Βασιλόπουλο στο τηλ. 6948882612 και Νικ. Φούντα στο τηλ. 6976079569.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.