Η πορεία υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογράψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το ΤΕΕ (τμήματα Δυτικής Ελλάδας και Αιτωλοακαρνανίας) και την ΔΕΠΑ Α.Ε. βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης συνεδρίασης της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Δημιουργία Αποκεντρωμένων Συστημάτων Τροφοδοσίας Φυσικού Αερίου στην Π.Δ.Ε» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής και Περιφερειακός Σύμβουλος κος Νικόλαος Μπαλαμπάνης,  συζητήθηκε η πρόοδος των εργασιών της Ομάδας Εργασίας που έχουν συστήσει τα δύο τμήματα του Τεχνικού Επιμελητηρίου και η οποία έχει επιφορτιστεί με τη συλλογή, επεξεργασία και αξιολόγηση των ενεργειακών καταναλώσεων για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες και την προκαταρκτική τεκμηρίωση για την μελέτη κόστους οφέλους για τη δημιουργία των συστημάτων τροφοδοσίας Φυσικού Αερίου στην περιοχή μας.

Ο κος. Μπαλαμπάνης κατέληξε λέγοντας πως Στόχος μας είναι η Ενεργειακή Ανάπτυξη της Περιφέρειας μας και η Έλευση του Φυσικού Αερίου αποτελεί Πρωταρχικό Στόχο.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.