Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου, σε όσα του καταλογίζονται από την αντιπολίτευση  μετά τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής:

Όπως αναφέρθηκε στον πρόσφατο απολογισμό που έκανε η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, «…αναλάβαμε δεσμεύσεις έναντι των πολιτών οι οποίοι για εμάς έχουν τον πρώτο λόγο και την κρίση για τα πεπραγμένα μας.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καταφέραμε να ανακτήσουμε δυνάμεις, να σταθεροποιήσουμε μια κατάσταση η οποία έμοιαζε μη αναστρέψιμη και κυρίως να αλλάξουμε αντιλήψεις θέτοντας μια νέα ρεαλιστική στρατηγική αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου».

Ατυχώς, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του Δήμου, προφανώς αδυνατώντας να αντιληφθούν τα αυταπόδεικτα, αναλώνονται σε επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα», παράθεση ψευδών στοιχείων και αριθμητικών προσθαφαιρέσεων, καθώς και απαξιωτικούς ή ακόμη και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για εργαζόμενους και υπηρεσίες του Δήμου. Απορία όλων φυσικά αποτελεί το γιατί όλα όσα αναγράφονται (εκ του ασφαλούς) σε ανακοινώσεις δεν αναφέρθηκαν καθ’ οιοδήποτε τρόπο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ως μοναδικό θέμα τον Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για το πολιτικό ύφος και ήθος όσων επιλέγουν αυτή την τακτική, η οποία όχι μόνο δεν προσφέρει, αλλά αντιθέτως έχει στόχο την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και μόνο.

Δεν θα ακολουθήσουμε την άστοχη, ανεύθυνη και άγονη πολιτική. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες για την ποιότητα και το επίπεδο της αντιπολίτευσής τους. Αντ’ αυτού, «πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα»…

Σε ότι μας αφορά, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας, οι οποίοι και ενημερωμένοι είναι και σκεπτόμενοι. Και για το λόγο αυτό, ενέταξαν τον κάθε ένα στην θέση που του αξίζει.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

 

Νίκος Καραπάνος

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.