Με την ευγενική υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ. και του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Αιτωλίας, ξεκινά την Δευτέρα 9-11-2015 την ετήσια λειτουργία του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Μεσολόγγι.

Κατά την περσινή περίοδο 2014-2015, το χώρο επισκέφθηκαν περισσότεροι από 950 μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου καθώς και όμορων Δήμων, όπου υπό τις οδηγίες των αστυνομικών υπαλλήλων είχαν διαδραστική ενημέρωση σχετικά με βασικές αρχές οδηγικής συμπεριφοράς. Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, μοιράσθηκε σχετικό έντυπο υλικό .

    Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΔΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσος σημειώνει ότι: «Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές, μέσα από μια φιλική και ευχάριστη διαδικασία να έχουν μια πρώτη επαφή με τους κανόνες που ορίζουν την ασφαλή οδήγηση. Η ΔΚΕΚΑΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά να παρέχει πλήρως αυτή τη δυνατότητα, συντηρώντας και αξιοποιώντας κατάλληλα το χώρο, έτσι ώστε να είναι ασφαλής και προσβάσιμος σε παιδιά και εκπαιδευτικούς».

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής  θα λειτουργεί καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. ενώ για επισκέψεις κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο 26310-55068-69.

 

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.