Από το Πνευματικό Κέντρο και την ΔΗΚΕΚΑΠ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, γίνεται γνωστό ότι από 12 Ιουλίου 2016 έως και 29-7-2016, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει ηλεκτρονική αιτήσεις για τους παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά και τα ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» 2016-2017.

Οι Υπηρεσίες του Πνευματικού Κέντρου (Παιδικοί/Βρεφονηπιακοί σταθμοί) και της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ) του Δήμου, είναι στη διάθεση των δημοτών προκειμένου να διευκολύνουν τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων καθώς και της συγκέντρωσης των δικαιολογητικών.

Επισημαίνεται δε, ότι εάν σε μια οικογένεια υπάρχουν παιδιά που θα παρακολουθήσουν και τις δυο δομές, η αίτηση που θα υποβληθεί θα είναι ενιαία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 26310-22129 (Πνευματικό Κέντρο) και 26310-55068-69 (ΔΗΚΕΚΑΠ).

 

   Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, γίνεται μέσω του διαδικτυακού τόπου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και ειδικά στο σύνδεσμο: http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2016/msg4aitisi.html

 

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.