Με ενημερωτικό της σημείωμα η Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει και στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις του Σαββατοκύριακου. Για το λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν σε αυτές, αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή για τη μετακίνησή τους με λεωφορείο στη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής την πλατεία Συντάγματος, έξω από τη Βουλή.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της Α’ ΕΛΜΕ:

Η κυβέρνηση με πραξικοπηματικό τρόπο και για να αποφύγει τις μαζικές λαϊκές αντιδράσεις επιχειρεί να ψηφίσει αιφνιδιαστικά το νέο μνημονιακό Ν/Σ για το ασφαλιστικό και το φορολογικό την Κυριακή το βράδυ της 8/5/2016.

Τα συνδικάτα προκήρυξαν 48/ωρη απεργία για Παρασκευή-Σάββατο.

Η Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας υλοποιώντας απόφασή της Γ. Συνέλευσης των Προέδρων της ΟΛΜΕ, συμμετέχει και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις, ιδιαιτέρως αυτές του Σαββάτου και της Κυριακής στο Σύνταγμα, όταν θα ψηφίζεται το Ν/Σ στη Βουλή.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς της Α΄ ΕΛΜΕ σε εγρήγορση και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα διοργανωθούν από τα Εργατικά Κέντρα – Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ και φορείς στις πόλεις του νομού.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την μετακίνησή τους με λεωφορείο των ΕΛΜΕ του νομού στην μεγάλη συγκέντρωση- διαδήλωση της Κυριακής στις 6.00μμ. έξω από την Βουλή στην Πλατεία Συντάγματος στα τηλέφωνα του προεδρείου της Α΄ ΕΛΜΕ.

Όλες κι όλοι στους δρόμους, στις απεργίες, στις κινητοποιήσεις

Το νέο μνημονιακό αντιλαϊκό πακέτο μέτρων Ασφαλιστικού και Φορολογικού

Δ ΕΝ   Θ Α   Π Ε Ρ Α Σ Ε Ι!

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.