Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή ενός 35χρονου υπηκόου Γεωργίας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, επτά κλοπές σε οικίες στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 35χρονου υπηκόου Γεωργίας και ενός ακόμη τουλάχιστον συνεργού του που αναζητείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ο 35χρονος από κοινού με τον συνεργό του, το χρονικό διάστημα από τις (13-1-2015) μέχρι και τις (21-4-2015), στο Αγρίνιο, είχε τελέσει έξι κλοπές σε αποθηκευτικούς χώρους πολυκατοικιών στο Αγρίνιο, κατά τις οποίες παραβίαζε τις θύρες αυτών και αφαιρούσε δοχεία με λάδι, διάφορα είδη οικιακής χρήσης, εργαλεία και ποδήλατα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις (7.000) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέχτηκαν από τους τόπους των κλοπών ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 35χρονου δράστη.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα και Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.