Η Αιτωλική Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με τον Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου διοργανώνουν και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο στις ενημερωτικές συναντήσεις για το νέο πρόγραμμα LEADER, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

Στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης (Πινακοθήκη), στην Κεντρική Πλατεία Μ. Μπότσαρη της Ι.Π. Μεσολογγίου, την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:30

Στο Κέντρο Χαρακτικών Τεχνών «Μουσείο Βάσως Κατράκη», στην αίθουσα υποδοχής, την Τρίτη 9 Αυγούστου και ώρα 19:30

Στο Δημοτικό Κατάστημα Νεοχωρίου, στον 3ο όροφο, την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:30

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων θα συζητηθεί η στρατηγική και οι στόχοι του τοπικού προγράμματος, καθώς και οι δράσεις που δύναται να χρηματοδοτηθούν.

Από το νέο πρόγραμμα LEADER είναι δυνατό να χρηματοδοτηθούν νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης – τυποποίησης (αγροτικών και αλιευτικών προϊόντων) και της βιοτεχνίας για την αγορά νέου εξοπλισμού, την κατασκευή υποδομών, την εγκατάσταση μονάδων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για ιδία χρήση, την εγκατάσταση μονάδων διαχείρισης αποβλήτων κλπ

Το νέο πρόγραμμα LEADER αφορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας: επιχειρήσεις, αγρότες και μη αγρότες, αλιείς και μη αλιείς.

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.